Početna Gradske teme JGSP organizuje prevoz za učesnike 45. Fruškogorskog maratona

JGSP organizuje prevoz za učesnike 45. Fruškogorskog maratona

0

JGSP „Novi Sad“ obaveštava korisnike usluga prevoza da će i ove godine biti organizovan vanredan prevoz za učesnike Fruškogorskog maratona.

U subotu, 07. maja, autobusi će saobraćati ka Popovici od 05:45 do 10:00 časova (po potrebi) sa sledećih polaznih mesta:

– stajalište ispred Železničke stanice, autobusko stajalište linija 71-74 (autobusi se zaustavljaju na stajalištu kod Mosta slobode, centru Sremske Kamenice i na okretnici Vojinovo, ukoliko ima mesta)

– stajalište na Bulevaru oslobođenja, koje se nalazi na početku Mosta slobode pored Limanskog parka (autobusi se zaustavljaju na stajalištu u centru Sremske Kamenice i na okretnici Vojinovo, ukoliko ima mesta).

Povratak sa Popovice (od Majdanske ulice do Železničke stanice) biće organizovan u subotu po završetku maratona do 22:00 (poslednji polazak je u 24:00 časa). Stajališta sa Popovice do Železničke stanice su sledeća: Popovica (okretnica), Vojinovo, centar Sremske Kamenice, redovna stajališta na Bulevaru oslobođenja.

Cena karte u jednom smeru je na nivou zvanične cene za Popovicu i iznosi 65 dinara. Na vanrednim polascima neće važiti pretplatne, niti povlašćene karte.

Karte za prevoz do Popovice moći će da se kupe u autobusu, na Železničkoj stanici (autobus na platou) i u „pokretnoj“ blagajni kod Limanskog parka.

U povratku sa Popovice karte će se prodavati u obeleženom minibusu, postavljenom kod privremene okretnice na raskrsnici Fruškogorskog puta i Majdanske ulice. Kako bi se saobraćaj što efikasnije odvijao, molimo putnike da kupuju vozne karte na privremenim prodajnim mestima (van autobusa) i da pripreme tačan iznos novca za kartu, te da ne čekaju zadnji momenat za prevoz do Popovice.

Dana 08. maja u NEDELJU, organizovan je vanredan prevoz učesnika maratona do Popovice, polasci sa stajališta ispred Železničke stanice u 10:00 i 10:40 časova. Povratak za Novi Sad u 15:00 časova.

Svi autobusi koji budu saobraćali na vanrednom prevozu biće obeleženi posebnom oznakom „Fruškogorski maraton“.

Zbog održavanja 45. Fruškogorskog maratona 07. maja privremeno se u oba smera menja režim saobraćaja na Fruškogorskom putu u Sremskoj Kamenici.
Trasa linije broj 74 Novi Sad-Popovica biće skraćena od 06:30 do 14:00 časova (opciono do 22:00 časa, u zavisnosti od prohodnosti puta), tako da će autobusi saobraćati do raskrsnice Fruškogorski put-Majdanska ulica (autobusko stajalište Budžak).

Izvor: nsuzivo.rs
Foto: Pixabay