Početna Gradske teme JKP “Informatika” upozorava: Građanima stižu lažni nalozi za plaćanje parking karata

JKP “Informatika” upozorava: Građanima stižu lažni nalozi za plaćanje parking karata

0

JKP „Informatika” Novi Sad, obaveštava i upozorava građane da su N.N. lica štampala i poslala na adrese građana Beograda, a navodno i drugih gradova u Srbiji, lažne naloge za plaćanje dnevnih parking karata sa žiro računom „Parking servisa”, a sve u kovertama sa starim logom JKP „Informatika” Novi Sad, koji se ne koristi od 2013 godine.

Takođe, iz preduzeća upozoravaju da se koverte sa sadašnjim logom koriste isključivo za pakovanje računa objedinjene naplate za komunalno-stambene usluge.

– Lažno obaveštenje građani će prepoznati po tome što su na kućne adrese dobili dopis od jedne beogradske advokatske kancelarije u kovertama sa starim logoima Radio-difuzne agencije ili JKP „Informatike“ iz Novog Sada, koja im se kao njihov punomoćnik navodno obraća u vezi sa dugovanjem na ime neplaćene dnevne parking karte – Kako „Parking servis” navodi u svom saopštenju.

JKP „Informatika“ se ovim putem ograđuje od bilo kakve umešanosti u ovo lažno predstavljanje i uznemiravanje građana i naglašavaju da će preduzeti sve potrebne mere kako bi zaštitili korisnike, identitet i ugled preduzeća.

Izvor: nsuzivo.rs
Foto: JKP “Informatika”