Početna Gradske teme Otvarile se ponude za Dino park

Otvarile se ponude za Dino park

dino_park_600
Zelenilo je juče  otvarilo ponude za uređenje Dino parka u parku kod Železničke stanice.
Direktor tog preduzeća Aleksandar Bogdanović kaže da je za sada pristigla jedna ponuda.
– Telefonski smo obavešteni da će biti dostavljena još jedna ponuda, pa ćemo videti. Mi smo pričali sa dva potencijalna investitora koji su pokazali spremnost da ponude te replike dinosaurusa u zakup – kaže Bogdanović.
Direktor Zelenila navodi da će danas u 15 časova na Spensu biti održan sastanak u amfiteatru i ukoliko se ne pojave predstavnici DS-a koji su najoštriji kritičari ideje o gradnji Dino parka, tražeći prvenstveno da ulaz u park bude besplatan. Kako je pojasnio, rukovodstvo će sa radnicima pričati o problemima u poslovanju preduzeća, kao što su neisplaćeni regresi iz 2009. i 2010. godine, koji predstavljaju veliki balast za poslovanje preduzeća danas, pošto su svi radnici dobili sudske presude i počele su naplate preko blokade računa po rešenju suda.
Podsetimo, povodom izrečenih sumnji u regularnost konkursa za podizanje Dino parka, Bogdanović je uputio poziv predsedniku Gradskog odbora DS-a Veljku Krstonošiću da sa saradnicima i bivšim direktorima postavljenim od strane DS u periodu od 2008-2012. godine Snežanom Repac, Natašom Rašetom i Ivanom Ferkom, učestvuju u javnoj debati o poslovanju preduzeća u poslednjih sedam godina.

Autor: 021