Početna Gradske teme Konferencija “ITkonekt” 6. aprila u Master centru

Konferencija “ITkonekt” 6. aprila u Master centru

U okviru konferencije “ITkonekt”, koja će biti održana 6. aprila u Master centru Novosadskog sajma, Novosađanima će se na jednom mestu predstaviti svetski IT eksperti koji će tom prilikom održati različita predavanja.

Govoriće se o različitim tehnologijama, ali i o tome kako napraviti glasovnu aplikaciju, kako radi platforma koja upravlja s više od milion sajtova širom sveta, te s kakvim se sve izazovima susreću timovi u IT svetu kada, na primer, treba da integrišu različite programske jezike u jednu aplikaciju.

Osim svetskih predavača, na konferenciji će učestvovati i predstavnici novosadske IT scene, programeri, IT kompanije, koje će im ponuditi nova znanja. S njima će posetioci moći da razmene iskustva, ali i dobiti mogućnost da pronađu novi posao ili pokrenu neki projekat. Kako organizatori najavljuju, konferencija je posebno namenjena iskusnim programerima, mediorima i seniorima, koji već imaju nekoliko godina radnog iskustva.

Paralelno s konferencijom, u Master centru će biti održan i IT sajam zapošljavanja, gde će se na zanimljiv i interaktivan način predstaviti IT kompanije i ponuditi nova radna mesta. Neke od kompanija koje će ponuditi poslove na “ITkonektu” su “Quantox Technology”, “Intens”, “NTT Data”, “Prozone”, “Avisto Eastern Europe” i druge.

Broj mesta za učešće na konferencijama je ograničen, te svi zainteresovani mogu da se prijave putem internet sajta www.itkonekt.com. Ulaz na sajam zapošljavanja će biti besplatan, ali zahteva prethodnu prijavu.

Izvor: Dnevnik
Foto: Ilustracija/Pixabay