Početna Gradske teme Kreativna radionica “Putuj, istražuj i uživaj” na PMF-u

Kreativna radionica “Putuj, istražuj i uživaj” na PMF-u

0

Slide 1

Departman za geografiju, turizam i hotelijerstvo Prirodno-matematičkog fakulteta u Novom Sadu u subotu 14. marta prvi put organizuje naučno-popularni događaj “Putuj, istražuj i uživaj”.
Program je namenjen srednjoškolcima i ima za cilj da im kroz interesantna predavanja i radionice približi geografiju i turizam.
Mladi će dobiti informacije o tome kako je geografija neprepoznat i neiskorišćen potencijal u svim društvenim sferama, kao i odgovore na pitanja: Da li je život u gradu bolјi od života na selu? Da li danas brojne informacije o globalnom otopljenju, povećanju nivoa Svetskog mora, predstavljaju predznake novog ledenog doba?

Srednjoškolci će se kroz kreativne radionice upoznati sa svetom propagande, na koje sve načine mogu da stave planetu u džep, kako od voća i povrća da naprave različite i ukusne dekoracije i da ocenjuju lovačke trofeje, najavili su organizatori.

Manifestacija traje od 10 do 14 časova. Prema programu, predavanja počinju u 10.30 a radionice u 14 časova.

Za dodatne informacije moguće je kontaktirati Departman za geografiju, turizam i hotelijerstvo putem telefona 021 45 0104 ili mejla ffice@dgt.uns.ac.rs.

Autor: RTV