Početna Danas u gradu Otvorena prva IDEA Super prodavnica u Temerinu

Otvorena prva IDEA Super prodavnica u Temerinu

0

DSCN1565

IDEA market otvorio je danas svoju prvu Super prodavnicu u Temerinu, varošici nadomak Novog Sada.

Otvaranju novog prodajnog objekta prisustvovao je i Nebojša Novković, direktor maloprodaje kompanije “IDEA” za regiju Vojvodinu, koji je za naš portal izjavio da se na preko 1.000 metara kvadratnih prodajnog prostora nalazi oko 10.000 artikala, što predstavlja veoma široku ponudu različitih proizvoda.

IMG_7165a

Otvaranjem ove prodavnice našim potrošačima u Temerinu će sada biti na raspolaganju sveže voće i povrće po najpovoljnijim cenama, bogata ponuda uvek svežeg mesa kontrolisanog kvaliteta, delikatesa, kolača, kao i pekare sa uvek svežim hlebom i pecivom. Pored svakodnevnih prehrambenih namirnica, kupce očekuje bogat asortiman kućnih potrepština, kućnog tekstila, malih kućnih aparata, hemije i kozmetike, sezonskih artikala i još mnogo toga“, objasnio je Novković i istakao da kompanija IDEA do sada ima preko 300 prodajnih objekata, od čega se čak 100 nalazi u Vojvodini.

IMG_7218a

IMG_6934a

Takođe, Novković je naglasio da ova kompanija pre svega ima za cilj da razvija lokalne aktivnosti, odnosno angažuje ljude iz mesta u kojem se otvara nova prodavnica, pa su tako svi radnici novootvorenog objekta iz opštine Temerin.

Ukupno 28 osoba je do sada zaposleno u ovom marketu, a svi oni su u prethonih nekoliko meseci prošli detaljnu profesionalnu obuku u našim prodavnicama u Novom Sadu, te su ovde angažovani kao potpuno spremni i obučeni radnici”, rekao je Novković.

IMG_7023a

IMG_6953a

U novom IDEA Super marketu Mnogobronim kupcima, koje loši vremenski uslovi nisu sprečili da posete novi prodajni objekat u svom mestu, bila su upriličena brojna iznenađenja i nagrade, pa je tako na dan otvaranja svaka 100. kupovina bila besplatna, a u naredna tri dana svi kupci sa računom većim od 1.000 dinara dobiće i poklon bon sa popustom od 10% za prvu narednu kupovinu do 19. marta.

DSCN1545

DSCN1544

DSCN1537

Najsrećniji kupci imali su priliku danas da osvoje i vredne nagrade iz poklon balona iznenađenja koji su se puštali u 11, 13, 16 i 18 časova, a u kojima su se nalazile brojne nagrade u vidu poklon paketa različitih sponzora, besplatnih obroka u lokalnim restoranima i drugih. Posetioci koji su se u marketu zatekli u podne mogli su da probaju i ukusnu tortu, jednu od najvećih koje je kompanija IDEA pripremila do sada, a nakon toga i da probaju Aleva riblju čorbu.

Nova iDEA Super prodavnica nalazi se u Novosadskoj ulici 429, u Temerinu, i radi svakog dana u nedelji od 7 do 22 časova tokom cele godine.

Autor i foto: Ivana Karanović