Početna Gradske teme Krenula gradnja nove tri zgrade u Jugovićevu, devet zgrada čeka useljenje

Krenula gradnja nove tri zgrade u Jugovićevu, devet zgrada čeka useljenje

0

Tri nove zgrade namenjene pripadnicima službi bezbednosti krenule su da se grade u centralnom delu naselja Jugovićevo, a trenutno se radi na pripremo terena i rušenju postojećih objekata.

Sa druge strane radovi na devet novih zgrada u ovom naselju privode se kraju, a rade se poslednje pripremen pred useljenje. Uređuju se parkinzi, zelenilo, dečja igrališta i urbani mobilijar.

Šest zgrada potpuno je završeno, dok se na tri završava fasada, a svih devet zgrada mogle bi da prime stanare već početkom godine.

Tri zgrade koje su završene krajem prošle godine gotovo potpuno su useljenje, a nedavno je uređeno i novo zelenilo te su posađene mlade sadnice, a uskoro se očekuje i završetak sportskih terena.

U nove tri zgrade koje su trenutno u početnom stanju gradnje nalaziće se megamarket, restorani kafići i uslužne delatnosti, koje će olakšati život stanovnicima ovog naselje. U neposrednoj blizini već postoje marketi Lidl i Idea.

Uskoro bi trebalo da krene i gradnja škole i vrtića, ali i velikog atletskog stadiona i atletske dvorane koji će sem sportskih i rekreativnih objekata imati i komercijalni deo.

Izvor: nsuzivo.rs
Foto: Pixabay