Početna Gradske teme Kružna raskrsnica na Sentandrejskom putu dobila osvetljenje!

Kružna raskrsnica na Sentandrejskom putu dobila osvetljenje!

images (1)

Kružna raskrsnica na Sentandrejskom putu krajem prošle nedelje dobila je i osvetljenje, a iz Zavoda za izgradnju grada kažu da je paljenjem javne rasvete izgradnja završena.
Postavljena su 42 stuba javnog osvetljenja na dužini od 1.100 metara. U kružnom delu raskrsnice je osam bandera, u lepezama raskrsnice sedam, dok je na prilaznim saobraćajnicama urađeno 28 stubova.

Izgradnjom kružne raskrsnice u značajnoj meri smo rasteretili saobraćaj i smanjili gužve na tom važnom ulaznom pravcu u grad – rekao je direktor ZIG-a Goran Višnjić.
Sada kad smo postavili i novo javno osvetljenje, uslovi za odvijanje saobraćaja će biti još bezbedniji u večernjim satima, kako na raskrsnici, tako i na prilaznim putevima.

Kako navode iz tog preduzeća, raskrsnica s prilaznim saobraćajnicama izgrađena je u roku, a zastoja u radovima nije bilo jer su lepi januarski dani omogućili radnicima tog preduzeća da rade planiranom dinamikom. Izvođač radova bilo je d. o. o. „Tim-kop” iz Temerina, radovi su trajali 60 dana, a uloženo je 13,5 miliona dinara.

Autor: Dnevnik.rs