Početna Gradske teme Letnji noviteti iz The Body Shop prodavnice otvorene u Novom Sadu

Letnji noviteti iz The Body Shop prodavnice otvorene u Novom Sadu

0
Influenserka Beautybabydoki

The Body Shop, originalni britanski brend prirodnih proizvoda otvorio je prodajni objekat i u Novom Sadu. Pored prepoznatljivih proizvoda kupcima su na raspolaganju i noviteti u kojima se uživa ovoga leta – limitirana letnja linija proizvoda sa limunom i krastavcem. Za prvih 200 kupaca su obezbeđeni pokloni.

Letnja kolekcija donosi dva nova Special Edition mirisa – Cool Cucumber i Zesty Lemon, sa prirodnim laganim mirisnim notama aromatičnog citrusa i svežinom krastavca.

Namenjena je, kako ženama, tako i muškarcima i dostupna u vidu:
– Jogurta za telo – lagani losion za normalnu kožu, idealan za leto.
– Pilinga za telo – napravljen sa ekstraktom citrusa i organskim šećerom.
– Gela za tuširanje – sa svežim mirisom pod tušem.
– Maslac za telo – savršen za gole noge tokom leta ako želite da im date i malo sjaja.
– Krema za ruke – kvalitetna hidratantna krema savršenog letnjeg mirisa.

“Veoma nas raduje otvaranje prodavnice u Novom Sadu, jer znamo da i ovde The Body Shop ima status omiljenog brenda, i da uživamo poverenje i lojalnost naših kupaca. Ovo je prva prodavnica koju otvaramo van Beograda. Vodili smo računa da i lokacijom, pored raznovrsne ponude i The Body Shop kvaliteta, dovedemo u Novi Sad mesto u kome će svi naši kupci biti u prilici da pronađu originalnu prirodnu kozmetiku”, izjavila je Sanja Todorović, podpredsednica kompanije Triple Jump Group, franšiznog partnera brenda The Body Shop.

Leto je vreme uživanja u suncu, šetnjama i izlascima, i upravo iz tih razloga aktuelna The Body Shop kolekcija, učiniće da se osećamo i izgledamo dobro, pružajući hidriranost i negu tokom letnjeg perioda kada smo u pokretu.

Kupovina je moguća i na The Body Online Shop-u, na www.thebodyshop.rs, tako da i u udobnosti svoga doma, možete da pregledate celokupan asortiman i naručite svoje favorite uz dostavu na kućnu adresu.

Autor: NSHronika
Foto: Promo