Početna Gradske teme “Leto u bašti Doma vojske na keju” u Novom Sadu

“Leto u bašti Doma vojske na keju” u Novom Sadu

0

Kulturna manifestacija “Leto u bašti Doma vojske na keju” u vidu pozorišno-muzičkog programa biće održana od 12. do 28. avgusta u Novom Sadu, najavili su organizatori.

Repertoar predstava tokom tri nedelje petkom i subotom je podeljen na Dečji i Večernji program, koji će se odvijati od 19, odnosno u 21 čas upravo u Letnjoj bašti Doma vojske na keju.

Prve noći, 12. avgusta biće izveden komad za decu “Tri praseta” Putujućeg pozorišta “Svitac” i “Lutka” trupe “Šmiranti”, dok je naredno veče (13.08.) rezervisano za “Vuka i sedam jarića” takođe teatra “Svitac” i stand up nastup “O lepim stvarima” Stefana Ostojića.

Naredni petak 19. avgust donosi gostovanje Pozorišta “Teatrilo” sa bajkom “Crvenkapa i Vučko”, kao i koncert sastava “Neuspeh”, a isti teatar za decu u subotu 20.08. će izvesti “Lava i miša”, dok je Večernji program usmeren ka odraslima – monodrama “Osjećajte se kao kod kuće” Teatra “Puna kuća”.

Poslednjeg vikend segmenta u petak, 26. avgusta na programu su “Deda Mrazove nevolje” (Pozorište Jednog Glumca) i čuvena duo drama “Kiseonik” Ivana Viripajeva, rediteljke Milje Mazarak (Narodno pozorište Sombor).

U subotu, 27.08. novosadska manifestacija će biti zatvorena predstavama “Uspavana lepotica” (Pozorište Teatrilo) i “Amateri” Novosadskog Novog teatra.

Izvor: vojvodinauzivo.rs
Foto: Pixabay