Početna Gradske teme Lidl otvara drugu prodavnicu u Novom Sadu

Lidl otvara drugu prodavnicu u Novom Sadu

0

Kompanija Lidl Srbija otvoriće svoju drugu prodavnicu u Novom Sadu, na adresi Jovana Hranilovića 50, 7. novembra u 8 sati. U isto vreme biće otvorena još jedna prodavnica u Beogradu. Otvaranjem novih objekata ukupan broj Lidl prodavnica u Srbiji biće 35.

– Nakon proslave prve godine poslovanja u Srbiji otvaramo desetu prodavnicu u Beogradu i drugu u Novom Sadu, čineći naše proizvode dostupnim sve većem broju potrošača. U tom smeru ćemo nastaviti da osluškujemo potrebe sugrađana i nastavimo sa širenjem mreže. Kao i prilikom svakog otvaranja do sada, u skladu sa našom tradicijom dobrog domaćina, za potrošače smo u novim prodavnicama pripremili slavljeničke cene – izjavila je Martina Petrović, rukovodilac korporativnih komunikacija Lidl Srbija.

Osim proizvoda sa akcijskim cenama, potrošače čeka i pažljivo odabran asortimana od 1.600 proizvoda koji donose najbolji odnos cene i kvaliteta, a posebnu pažnju potrošača privlači Lidlov neprehrambeni asortiman, ali i pekara koja nudi veći izbor uvek svežeg peciva koje se peče nekoliko puta dnevno.

Izvor: novisad.com
Foto: Pixabay