Početna Gradske teme Likovna radionica i škola sporta za decu, trening sa Tajsom i “Dog...

Likovna radionica i škola sporta za decu, trening sa Tajsom i “Dog Show” na Štrand Summer Festu

Na prostoru ispod Mosta slobode, od 29. juna do 31. avgusta, održaće se sada već tradicionalni Štrand Summer Fest, koji će po treći put dočekati Novosađane, ugostiti okolinu i prigrliti turiste.

Festival namenjen svima, kao uvertira za leto, organizuje se pod okriljem kompanija Color Media Communications i Ninamedia, a uz podršku Grada Novog Sada i Gradske uprave za privredu.

Juče su najmlađi posetioci Štranda uživali u Likovnoj radionici za decu, nakon čega je usledila školica sporta za decu, “NS Sportić”, namenjena svim mališanima uzrasta od tri do 15 godina sa kojima je vežbao trener Đorđe Radovanović.

Nakon toga usledio je funkcionalni trening sa Centrom Tajs – body pump, body combat i body attack.

Na završetku večeri održan je “Dog Show” – u sklopu kod je organizovan izbor u kategorijama za Najlepšeg psa, Najstilizovanijeg psa, Najposlušnijeg psa, a dodeljena je i Specijalna nagrada žirija, o čemu više možete pogledati OVDE.

Sve do 31. avgusta, posetioci najvećeg kupališta u Novom Sadu, moći će na prostoru ispod Mosta slobode da uživaju u različitim programima i aktivacijama – dečije radionice i maskenbali, tribine, izložbe, izbor za najlepši par, devojku i momka Štranda, sportska takmičenja, nastupi bendova i DJ-ejeva, vežbanje i još mnogo drugih aktivnosti.

Festival se organizuje uz podršku Grada Novog Sada i Gradske uprave za privredu, JKP Gradsko Zelenilo Novi Sad, Udruženje Petrovaradin medija, kompanije: Apatinska pivara – Jelen Pivo, i Mars sa brendovima – Orbit, Skittles i Pedigree.

Kako je bilo prethodne dve godine možete pogledati klikom na www.color.rs/strandsummerfest2018 http://www.color.rs/strandsummerfest2017/, pa i da pronađete informacije značajne za ovaj festival.

Pratite nas i na zvaničnoj Fejsbuk stranici – Štrand Summer Fest.