Početna Gradske teme Lukaču ponuđeno mesto direktora direkcije Novosadskog sajma?

Lukaču ponuđeno mesto direktora direkcije Novosadskog sajma?

1

dragan_lukac_sajam

Nakon prošlogodišnje ostavke na mesto direktora Novosadskog sajma, Dragan Lukač je tužbom vraćen na posao. Kako Sajam nije ponudio adekvatno radno mesto, što je firma po ugovoru bila dužna , Lukač je podneo tužbu, potom mu je ponuđeno mesto direktora direkcije.
“Mali akcionari se oštro protive povratku Lukača na Sajam jer je po rezultatima poslovanja u koje smo imali uvid ta ustanova za vreme dok je Lukač bio direktor prošlu godinu završila sa skoro 50 miliona duga. Lukač je došao na Sajam bez privredničkog iskustva, formalnog obrazovanja i iskustva u sajamskoj industriji po preporuci politike bez konkursa”, navodi član UO malih akcionara Novosadskog sajma Dragan Tešanović.
Dragan Lukač je demantovao sve tvrdnje malih aklcionara, uz napomenu da je advokatu predao dokumentaciju zbog tužbe u vezi sa zaostalim platama na Sajmu.
“Ko vam je rekao da se vraćam na Sajam? To nije istina. Zašto bih se vraćao na Sajam kada sam tamo već bio? Tu su špekulacije”, kaže Lukač.
Sadašnji direktor Novosadskog sajma Slobodan Cvetković nije želeo da komentariše.

Autor: Blic

1 KOMENTAR

  1. dokle ce vise takvima ponude za posao padati sa svih strana? mladi, pametni i cestiti za to vreme odlaze iz zemlje, jer znaju da se pored ovakvih sarzi nikada nece skinuti sa biroa… tuga

Comments are closed.