Početna Gradske teme Magazin “Lepota&Zdravlje” organizuje jednodnevnu radionicu: “Kako se osloboditi patnje i blokirajućih emocija”...

Magazin “Lepota&Zdravlje” organizuje jednodnevnu radionicu: “Kako se osloboditi patnje i blokirajućih emocija” i nagrađuje dve naše čitateljke

Smart foto

Magazin “Lepota&Zdravlje”, u nedelju 08. maja, organizuje jednodnevnu radionicu: “Kako se osloboditi patnje i blokirajućih emocija”, i nagrađuje dve naše čitateljke.

Ova radionica je upravo za vas, ukoliko ste često pod pritiskom neprijatnih i nezdravih emocija, i preispitujete se ko je kriv za to kako se osećate – drugi ljudi, životne okolnosti, sudbina, ili vam je teško da donesete odluke, niste sigurni u kom pravcu ide vaš život, da li su ljudi koji vas okružuju dobri za vas.

Ako ste se prepoznali u ovim situacijama, možda je trenutak da naučite da menjate sebe a onda postoje veće šanse da se i okolnosti promene.

Možete da se oslobodite patnje i blokirajućih emocija kao što su strah, bes, krivica, depresija, zavist, stid. Možete da budete efikasniji na poslu, u ravnoteži sa bliskim ljudima, u miru sa sobom.

Radionica je vođena principima REBT terapije (racionalno emotivna bihevioralna terapija), najsavremenije i najrasprostranjenije terapije na svetu, tzv. “savremene psihoanalize”.

Naučićete kako da prepoznate greške u mišljenju i iracionalna uverenja koja su uzrok blokirajućih emocija i neadekvatnog ponašanja. Steknite veštinu realnog, logičnog, samopomažućeg i fleksibilnog načina mišljenja koji će vam pomoći da ne patite i budete adekvatno motivisani u ostvarenju svojih ciljeva.

Predavači: Olivera Stojšić, psihološkinja, joga instruktorka i REBT terapeutkinja, i Lidija Ćulibrk, specijalistkinja zdravstvene psihologije, joga instruktorka i urednica magazina “Lepota&Zdravlje”.

Lokacija: Studio Hipokrat, Novi Sad, Stratimirovićeva 6, od 10 do 17h.

Cena radionice: 4.000 dinara, popust za studente, nezaposlene i penzionere.

Informacije i prijave na telefon: 063-535089 i FB stranicu “Body&Mind”.

Autor: NsHronika.rs
Foto: Promo