Početna Gradske teme Međunarodni dan fizičke aktivnosti na Tims-u: Dva fitnes događaja i jedno ”Veliko...

Međunarodni dan fizičke aktivnosti na Tims-u: Dva fitnes događaja i jedno ”Veliko kolo za Ginisa 2015.”

1

I ove godine novosadski Fakultet za sport i turizam obeležiće u subotu, 9. maja Međunarodni dan fizičke aktivnosti. Dan će biti posvećen sportu, vežbanju i promovisanju zdravog načina života, a na programu će biti dva događaja.
U saradnji sa Savezom za rekreaciju i fitnes Srbije i Savezom za rekreaciju i fitnes Vojvodine, organizuje jednodnevni fitnes događaj pod nazivim “Fitnes aktivnost osoba trećeg doba”. Svi zainteresovani moći će da prisustvuju predavanjima renomiranih stručnjaka Tims-a, plaćanje kotizacije je obavezno ukoliko vam je potreban sertifikat. Predavanja su planirana u prepodnevnim časovima i trajaće od 10-13h, nakon kojih je dodela sertifikata.

2

Poslepodnevni časovi rezervisani su za Novosađane koji su raspoloženi za vežbanje jer je u saradnji sa prijateljima i partnerima Fakulteta osmišljen veoma zanimljiv program. Građani će, naime, imati prilike da se oprobaju u različitim aktivnostima, najzanimljivija je svakako prva javna proba „Veliko kolo za Ginisa 2015”, događaja planiranog za oktobar 2015. godine, a koji će ući u Ginisovu knjigu rekorda. Očekuje se više od 200 učesnika na probi, prisutni će imati prilike da savladaju osnovne korake, a izvedbu će pet meseci kasnije ocenjivati predstavnici Ginisove knjige rekorda.
Javni časovi su od 17-19h na travnatom platou ispred Tims-a. Pridružite nam se da zajedno uđemo u Ginisovu knjigu rekorda!

Autor i foto: Daniela Stamenković