Početna Gradske teme Menjaža sličica fudbalera

Menjaža sličica fudbalera

0

Naši najmlađi i nešto stariji sugrađani su se ponovo okupili u Katoličkoj porti kako bi menjali samolepljive sličice fudbalera.

Njihova ljubav prema kolekcionarstvu ne jenjava ni posle Svetskog prvenstva u Kataru, koje je završeno još u decembru prošle godine, pa je menjaža koja se organizuje svakog vikenda pravi povod da se svi zajedno zabave tokom neradnih dana.

Pogotovo sada, kada je vreme lepše, te nema bojazni od nezgodnog kvašenja sve “vrednijih” sličica čija je cena i 80 dinara po jednoj kesici. Srećom, finansije za mnoge naše sugrađane nisu prepreka jer je u pitanju radost mališana koji nestrpljivo čekaju da pronađu pravu sličicu za njihov album.

Među njima je i Miljan Šurbatović koji zbog menjaže ne dolazi redovno u Katoličku portu, ali kad nađe vremena dovede svog sina da potraži sličicu koja nedostaje.

“Sakupili smo sličice sa prethodnog Svetskog prvenstva, a sada smo krenuli da popunjavamo album “FIFA 365″”, ističe Miljan. “Nisam siguran koliko tačno izdvojim para na mesečnom nivou, ali kada sam video na koji način pozitivno utiče na mog sina koji ima pet i po godina, nije mi žao svakog dinara. Osim što vidim da ga skupljanje interesuje i da to voli, on je već sad naučio da broji i da sabira do hiljadu.”

Izvor: Dnevnik.rs/A. Čegar
Foto: Dnevnik.rs/A. Čegar