Početna Gradske teme Mesec besplatne joge sa “Lepotom&Zdravljem”

Mesec besplatne joge sa “Lepotom&Zdravljem”

0

Joga (3)

Magazin “Lepota&Zdravlje” je tajna znanja i veštine koje su stekli tokom 15 godina rada, odlučio je da podeli s svojim kolegama, saradnicima i poslovnim partnerima. Jer svako znanje vredi više kad ga delite s drugima. Pozvali su svoje saradnike ali i čitateljke da se uključe u akciju Yoga Afterwork, mesec besplatne joge koji su realizovali zajedno sa Livada centrom u Novom Sadu.

Joga je svemoćna alatka za vraćanje tele i duševnog mira u ravnotežu. Ne postoji nijedan toliko sveobuhvatan koncept koji angažuje sve segmente našeg fizičkog, emotivnog, energetskog i duhovnog bića. Putem asana telo postaje snažnije, izdržljivije i elastičnije, stabilizuje se rad žlezda s unutrašnjim lučenjem i rad unutrašnjih organa. Emotivni život se balansira, a aktiviranje čakri budi i pokreće novu energiju. Istrajnost u praktikovanju joge i meditacija kao kruna svega pomažu vam da uplovite u svet sopstvene duhovnosti – rekla nam je urednica magazina Lidija Ćulibrk koja je već godinama i licencirana joga instruktorka.

Joga (2)

Časovi joge su dva puta nedeljno, ponedeljkom i sredom od 17h do 18h. Opuštanju i prikupljanju nove energije doprinosi i proznačan, prijatan ambijent Livada centra (Petra Drapšina 49, Novi Sad).

Prudružite se ovom uspešnom timu koji ovog puta ima slogan Budite zdravi, vitki i u miru!

www.livadacentar.com i www.lepotaizdravlje.rs

Autor: NSHronika.rs
Foto: Promo