Početna Gradske teme Milica Radin nova Miss Vojvodine

Milica Radin nova Miss Vojvodine

Miica Radin Mis Vojvodine
Osamnaestogodišnja Milica Radin iz Stapara preuzela je ovogodišnju titulu Miss Vojvodine. Nadmetanje za najlepšu Vojvođanku održano je u turističkom naselju “Ribarsko ostrvo” u organizaciji Modnog studija “Baron”, a pod licencom “Miss Yu” kompanije. Izbor za Mis Vojvodine predstavlja zvanično polufinalno takmičenje za izbor za Miss Srbije, čime se Milica Radin plasirala direktno u finale takmičenja za najlepšu Srpkinju. Ona je osvojila i stipendiju R&B koledža za kompletno trogodišnje školovanje. Milica je rođena Staparka, ima 18 godina i četvrta je godina Tehničke škole “Mileva Marić-Ajnštajn”, smer geodezija. Govori engleski, nemački i porugalski jezik.

5_0023

Titulu prve pratilje ponela je Aleksandra Ćirić iz Kikinde dok je za drugu pratilju izabrana novosađanka Kristina Babić.

9_0082

Devetočlani stručni žiri, kao Miss šarma proglasio je Sonju Vojnović, dok je titulu Miss fotogeničnosti ponela Marija Nikić.

Mladen Baron, Vesna de Vinca i Maja Manojlovic

Izbor za Miss Vojvodine obeležile su prelepe haljine koje u takmičarke nosile, a koje je obezbedio modni kreator i domaćin, Mladen Baron, čiji se Modni studio pobrinuo za šminku i frizuru Vojvođanskih lepotica… Devojke su svoju gracioznost u takmičenju pokazale šetajući u večernjim haljinama, kupaćim kostimima, a koreografiju osmislila je Slađana Ivanišević.

Tanja Banjanin

Za odličnu atmosferu pobrinuo se poznati vodeljski par Boško Jakovljević i Maja Manojlović, dok su u pauzama publiku svojim pesmama zabavljali Tanja Banjanin, Romana i Dejan Matić. Ovogodišnji izbor bio je u duhu lepote i glamura, što je predstavljeno i kroz scenografiju koju su krasili raskošni cvetni aranžmani, krostalni lusteri, orhideje i baldahini.

Bosko Jakovljevic i Maja Manojlovic

Nakon završenog takmičenja, gosti su uživali u odličnom posluženju restorana i vinima Plantaže “13 jul”. Među poznatim ličnostima koju su upotpunile atmosferu na ovogodišnjem izboru bile su Tanja Banjanin, Romana, Tihomir Tepić, Marko Stojanović, Doktor Filgud, Nataša Ilić, Dara Bubamara i mnogi drugi.

Sandra Coban i MS Stojan

Romana i Dejan Matic

9969

Dara Bubamara

Autor: NsHronika