Početna Gradske teme Mladenci iz Bačkog Jarka zvanicama uplatili loto

Mladenci iz Bačkog Jarka zvanicama uplatili loto

0

Burme-SimplyMilica i Dragan Pilipović iz Bačkog Jarka, sela nadomak Novog Sada, izgovorili su sudbonosno “da” proteklog vikenda, a svojim zvanicama priredili veliko iznenađenje.Umesto bombona i čokoladnih keksića, zvanice je, u znak zahvalnosti, na stolu čekao uplaćeni loto listić za predstojeće kolo.
“Kreativni direktor” samog događaja bila je mlada, koja je sa pripremama počela već u januaru, posle veridbe.
“O organizaciji venčanja informisala sam se na internetu i u časopisima. Foru sa loto listićima mislim da sam negde pročitala, ali više se ne sećam gde. Predložila sam Gagiju i svidelo mu se”, priča Milica za Alo.
Iako su mogli da prepuste kompjuteru automatski izbor brojeva, to ipak nisu učinili.
“Seli smo sa prijateljima jedno veče i uz kafu popunili svih 330 listića, jedan po jedan. Pošto je izvlačenje utorkom i petkom, morali smo u subotu ujutru, na dan venčanja, da uplatimo listiće za kolo koje je održano u utorak, 1. septembra, na Draganov rođendan”, dodaje novopečena mlada.
Sedmica tog dana nažalost nije izvučena, a srećni mladenci, koji trenutno planiraju medeni mesec, jednu rođaku obradovali su peticom, dok su ostali uglavnom imali tri ili četiri pogotka.
Sve u svemu, ova ideja sigurno je bila pun pogodak, s obzirom na to da gosti i sedam dana kasnije pričaju o ludoj žurki i loto iznenađenju.

Autor: Alo