Početna Gradske teme Mladom golmanu iz Kovilja doktori uspeli da spasu nogu

Mladom golmanu iz Kovilja doktori uspeli da spasu nogu

0

Maribor_udesGolmanu Ljubomiru Moravcu (19) iz Kovilja, koji je u utorak teško stradao u saobraćajnoj nesreći kod Maribora, ipak nije amputirana noga.Iz izvora bliskih porodici “Dnevnik” saznaje da je mladom golmanu noga spasena. Međutim, zbog teških posledica povreda u saobraćajnoj nesreći, Ljubomiru je amputiran deo jedne ruke do lakta. On se uspešno oporavlja u mariborskoj bolnici.

Podsetimo, fudbaleri B tima “Maribora” Damjan Marjanović (20) i Zoran Baljak (21) stradali su u saobraćajnoj nesreći koja se u utorak dogodila u Sloveniji. Golman Ljubomir Moravac je u toj nesreći teško povređen, dok je suvozač Žiga Lipušček lakše povređen.

U automobilu su bile četiri osobe, od kojih su dve poginule nakon što im je automobil udario u semafor. Mariborska “Večer” je pisala i da je vrlo moguće da je Marjanović, koji je upravljao automobilom prošao kroz crveno svetlo. “Kada je mladi fudbaler za volanom shvatio da mu u trenutku ulaska u raskrsnicu sa sporedne ceste dolazi drugo vozilo, kojem je na semaforu bilo zeleno, pokušao je izbeći sudar, naglo je skrenuo ulevo, ali nije uspio zaobići centralni stub na kojem se nalazi semafor”, pisala je “Večer”.

Autor: Dnevnik