Početna Gradske teme Modni maraton u SC Big 18 i 19. aprila

Modni maraton u SC Big 18 i 19. aprila

banner-Modni-maraton

Drage dame, prijavite se za učešće u Modnom maratonu u Šoping centru BIG u Novom Sadu 18.i 19.aprila! Pošaljite svoju fotografiju, lične podatke (ime, prezime, datum rođenja, mesto i adresu stanovanja) na mail www.lepotaizdravlje.rs@gmail.com i počnite da razmišljate kako biste se obukli u Rock chic fazonu, za razgovor za posao, svadbu najbolje drugarice, posetu nedelji mode, izlazak u klub, kafu sa drugaricom, dan u prirodi, prvi izlazak sa potencijalnim dečkom?!

Pošaljite mejl najkasnije do petka 17. aprila do 12 časova. Odabrane devojke mejlom će biti obaveštene o učešću u akciji. Devojke takođe mogu da se prijave kod hostesa na licu mesta, u SC BIG, od 12h u subotu 18.4.

Od 15 do 18 sati eminentni modni znalci, modni urednici magazina Joy i Lepota i zdravlje, Srđan Šveljo i Tijana Jovanović i voditeljka kultne emisije “Život u trendu” Snežana Dakić, davaće vam savete kako da poboljšate svoj stil, ocenjivati vaš stajling i komentarisati modne trendove!

Brendovi koji su našim učesnicama na raspolaganju za modne kombinacije su Sportina, Taily Weijl, Tom Tailor, Six, Parfois, Orsay, Link Donna i Lindex.

Žiri će napraviti uži izbor od 4 devojke tokom dana u subotu i nedelju, zatim one odlaze u suprefinale od 8 devojaka u nedelju u 17.30 h pa tada biramo 3 najbolje stajlingovane dame.

Za prva tri najbolja stajlinga, po mišljenu žirija, SC Big je obezbedio i vaučere u vrednosti od 20.000, 10.000 i 5.000 dinara.
Ne propustite priliku da pokažete vaše modne imperative! Čekamo vas u SC BIG!

Autor: NsHronika.rs