Početna Gradske teme Moto Deda Mrazovi uprkos koroni i ove godine dele slatkiše i poklone...

Moto Deda Mrazovi uprkos koroni i ove godine dele slatkiše i poklone deci u Novom Sadu

0

Moto Deda Mrazovi i ove godine, uprkos koroni, organizuju humanitarnu vožnju kako bi obradovali decu u Dečijoj bolnici, Centru za socijalni rad, Sigurnoj kući i Svratištu za decu ulice.

Akcija će biti u nedelju, 27. decembra kada će kolona Deda Mrazeva na svojim moto irvasima po 18. put u Novom Sadu deliti poklone deci.

– Uz posebne zdravstvene mere zbog pandemije izazvane virusom, koje smo dogovorili u saradnji sa odgovornim licima u objektima koje obilazimo, ipak ćemo, u malo izmenjenom režimu, obići male stanovnike ovih objekata. U saradnji sa moto klubovima iz Vojvodine i zaposlenima u IT branši, koji su nam pritekli u pomoć u sakupljanju sredstava za kupovinu medicinskih uređaja za Dečiju bolnicu, ovaj put, pored slatkiša, školskog pribora, sredstava za higijenu, igračaka, poklanjamo i igračke konzole Xbox, a Dečija bolnica će postati bogatija za hirurški aspirator i inhalator za decu – navode u Udruženju motorista “Apostoli”.

Start je u 10 časova sa platoa Spensa. Moto Deda Mrazevi će biti u punoj zaštitnoj opremi sa maskama i rukavicama, a kompletna oprema i fabrički zapakovani slatkiši posebno će biti dezifinkovani od strane odgovornih lica kako bi sve bilo i bezbedno.

Akcija se završava u centru grada oko 12 časova.

Izvor: 021
Foto: Ilustracija/Pixabay