Početna Gradske teme Može mu se: Đurđev službenim telefonom potrošio 153.000 dinara

Može mu se: Đurđev službenim telefonom potrošio 153.000 dinara

0

djurdjev_racun_1

Medijima je danas prosleđen izvod sa računima službenih telefona JP “Informatika”, gde se vidi da je bivši direktor u ovoj firmi Aleksandar Đurđev tokom jula potrošio 153.000 dinara. Mejl su poslali tzv. “unesrećeni radnici” Informatike u kom navode da je osnivač Srpske lige i “pre dve godine napravio račun od 240.000 dinara”.

Ne znamo da li je ovaj račun bio razlog za otkaz koji je početkom septembra dobio Aleksandar Đurđev, ali ako jeste, onda mislimo da je učinjena velika nepravda prema nama radnicima. Ovaj astronomski račun možda je i najmanje loše što je ovaj čovek u našoj firmi uradio“, navodi se, između ostalog, u pismu.

djurdjev_racun_2

Tzv. “unesrećeni radnici” se pitaju i “kako je moguće da jedan takav čovek ima smelosti da se cinično kezi u lice” sa bilborda postavljenih po gradu.
Podsetimo, Treća Srbija koja još uvek upravlja Informatikom se nedavno podelila na dve struje. Jednu predvodi Miroslav Parović koji je sa svojom ekipom još uvek deo gradske vlasti, a drugu Aleksandar Đurđev koji je sa drugim delom članstva osnovao stranku Srpska liga.
Oni su inače juče protestovali zahtevajući da policija hitno utvrdi ko stoji iza najnovijih pretnji, a povod su iz gasne puške izrešetani bilbordi sa njegovom fotografijom na više mesta u Novom Sadu i Srbiji.

bilbord_srpska_liga

Aleksandra Đurđeva su počinioci nišanili u čelo tako nedvosmisleno šaljući preteću poruku. Ovog puta je ispaljen metak sa bojom, ali sledećeg puta to bi mogao da bude pravi metak. Jedan od pritisaka je i otkaz u Informatici“, kažu u toj organizaciji.

Autor i foto: 021.rs