Početna Gradske teme Na fakultetima u Novom Sadu ubuduće elektronska predaja dokumenata

Na fakultetima u Novom Sadu ubuduće elektronska predaja dokumenata

0

Univerzitet u Novom Sadu saopštio je da će zahvaljujući aplikaciji budući studenti Ekonomskog, Poljoprivrednog, Tehnološkog i Fakulteta tehnikih nauka imati mogućnost da konkursnu dokumentaciju za upis predaju od kuće.

Aplikacija se razvija u saradnji sa kompanijom Synechron i uz tehničku podršku Fakulteta tehničkih nauka.

U saopštenju se navodi da je program zamišljen kao veb rešenje, a kandidati će dobiti link na kojem treba da se registruju, ostave osnovne informacije i otpreme kompletnu dokumentaciju u elektronskoj formi.

U odgovoru Univerziteta u Novom Sadu na savremene trendove digitalizacije poslovnih procesa koji predstavljaju i njegovo strateško usmerenje, saradnja sa kompanijom Synechron ima poseban značaj, jer je reč o vodećoj kompaniji u svetu u toj oblasti, koja je svoju ekspertizu u razvoju ove aplikacije uložila u potpunosti bez naknade.

Pored fakulteta koji će koristiti tu aplikaciju, Fakultet tehničkih nauka razvija nezavisno rešenje koje će i studentima ovog fakulteta omogućiti predaju dokumentacije bez dolaženja na fakultet. Prijava na konkurs elektronskim putem predstavlja samo dodatnu mogućnost za predaju dokumentacije, uz klasičnu predaju.

Izvor: FoNet
Foto: Pixabay