Početna Intervju dana Koncert pun emocija: Dženan oduševio novosadsku publiku!

Koncert pun emocija: Dženan oduševio novosadsku publiku!

0

Jedan od naših najpopularnijih pevača Dženan Lončarević održao je sinoć u Nacionalnoj klasi koncert za pamćenje pun jakih emocija. Ovom harizmatičnom pevaču ovo je prvi nastup nakon karantina, a u ekskluzivnom razgovoru otkrio nam je kako je na njega uticala celokupna situacija oko epidemije virusa korona, kao i šta od njega možemo očekivati u narednom periodu.

Kako ste podneli period izolacije?

– Kako radim tokom cele godine i ne idem na odmor, izolacija mi je dobro došla da se odmorim i da se pripremim za sve ono što me čeka u narednom periodu. Karantin sam iskoristio da se družim sa svojom publikom na malo drugačiji način i mnogo mi je značila njihova podrška u tome. Tokom vanrednog stanja, svake nedelje sam održavao live koncerte na društvenim mrežama gde su pratioci birali pesme koje žele da čuju. Presrećan sam što me je slušalo preko 10.000 ljudi svake nedelje i što i danas dobijam poruke da sam im muzikom ulepšavao dane.

U kolikoj meri je vanredno stanje poremetilo vaše poslovne planove?

– Ne mogu reći da mi je poremetilo planove, samo su malo pomereni za kasnije. Svakako sam radio na albumu, na cover pesmama i spotovima koje su izašle tokom vanrednog stanja i izlaziće i tokom narednog meseca.

Kada možemo očekivati izlazak nove pesme i možete li nam reći nešto više o samoj pesmi?

– Ne bih voleo ništa da obećam, kako se ne bi stvari poremetile, ali mogu da najavim da prvo izlazi cover pesme „Nedostaješ“ Dina Merlina i spot koji je sniman na Tašmajdanu i u Beogradu, a vrlo brzo i nova pesma i album.

Kakvi su vam poslovni planovi za naredni period?

– Osim albuma koji je gotovo spreman, snimiću spotove i završiti triologiju koja je najavljena još prošle godine. Voleo bih da i svojoj publici poklonim i solistički koncert, ali polako.

S obzirom na celokupnu situaciju imate li zakazane nastupe preko leta?

– Hvala Bogu imam zakazane nastupe za čitavo leto i radujem se svakom nastupu. Možda nećemo raditi punim kapacitetom kao prethodnih godina, ali će svakako biti letnje turneje po zemljama bivše Jugoslavije.

Kakvo je vaše mišljenje o tome što ste baš u Novom Sadu imali prvi nastup nakon karantina?

– Mnogo mi je što sam se ponovo družio sa Novosađanima jer je i prethodni nastup u vašem gradu bio zaista za pamćenje. Na svakom nastupu u Novom Sadu se dobro zabavimo, pevamo, uživamo u muzici i u fantastičnoj atmosferi.

Možemo li uskoro očekivati neki veći solistički koncert u Novom Sadu?

– Voleo bih da napravim koncert u Novom Sadu i to ću sigurno uraditi uskoro jer je to moja publika zaslužila i moj tim i ja radimo na tome.

Autor: Milica Ćirić
Foto: Miša Obradović