Početna Gradske teme Na mestu nekadašnjeg “Dino parka” otvara se letnji bioskop

Na mestu nekadašnjeg “Dino parka” otvara se letnji bioskop

0

Spens open air” letnji bioskop počeće sa radom u petak, 13. avgusta, na prostoru na kojem se nekada nalazio “Dino park”.

Javno preduzeće “Sportski i poslovni centar Vojvodina” izdalo je u zakup deo površine koja se nalazi uz otvoreni bazen kompaniji Zoom media, koja će tu organizovati projekcije filmova.

“Iako je epidemiološka situacija pod kontrolom, ovaj vid bioskopa, pruža mogućnost za bezbedno uživanje u filmskim projekcijama uz kokice i omiljeno piće”, poručuju u Spensu.

Karte će se prodavati na dan projekcije, na ulazu koji se nalazi preko puta DIF-a, od 19 časova. Prikazivaće se dva filma tokom večeri, pa će u narednim danima zainteresovani moći da pogledaju ostvarenja kao što su “Savršen neprijatelj”, “Izolovan”, “The Comeback trail”, “Neobični”…

Priča o “Dino parku” u kojem su se nalazile replike dinosaurusa, a koji je bio predstavljen kao investicija za Novi Sad, neslavno se završila u maju prošle godine. Sam park nikada nije zaživeo onako kako se očekivalo da će se dogoditi, pa je kompanija koja je bila partner Gradskog zelenila u ovom projektu odlučila da ne nastavi saradnju.

Izvor: 021.rs
Foto: Pixabay