Početna Gradske teme Na Novosadskom sajmu više od 250 izlagača

Na Novosadskom sajmu više od 250 izlagača

0

lorist_2015

Više od 250 izlagača iz šest zemalja predstaviće se na Međunarodnom sajma lova, ribolova i sporta (LORIST), Međunarodnom sajmu turizma i Sajmu konjarstva. Generalni direktor Novosadskog sajma Slobodan Cvetković rekao je da će se na sajmu lova, ribolova sporta, koji će biti održan od 7. do 10. oktobra, predstaviti proizvođači lovačke opreme i lovačkog oružja. Kako je rečeno, sajam će se organizovati u tri segmenta – izložbeni, edukativni i zabavno-atraktivni, jer je cilj Novosadskog sajma da se poveća broj posetilaca.

Ovogodišnja Zemlja partner na Sajmu turizma, od 8. do 10. oktobra, biće Crna Gora.

Bez obzira na to što iza sebe imamo uspešnu turističku sezonu i dobru posetu iz Srbije, smatramo da prostora za saradnju i dalje ima. Na sajmu će se predstaviti turističke organizacije iz naših gradova i opština, ali i proizvođači hrane i pića“, rekao je Generalni konzul Crne Gore u Srbiji Miodrag Kankaraš.

Ove godine biće organizovan i prvi “Wellness & Spa Fest”, a posetioci će u subotu, 10. oktobra, moći da uživaju u besplatnim masažama, degustacijama hrane, ali i da dobiju neophodne savete.
Takođe, od četvrtka, 8. oktobra, pa do subote, posetioci će moći da uživaju u izlaganjima na Sajmu konjarstva i sersana.
Radno vreme sajma je od 10 do 19 časova, a ulaznica košta 300 dinara. U subotu će biti organizovan “Porodični dan” kada će po ceni jedne ulaznice Sajam moći da poseti cela porodica sa decom do 16 godina.

Autor: 021.rs