Početna Gradske teme Nedelja magije u Ledenoj šumi

Nedelja magije u Ledenoj šumi

Danas, u Ledenoj šumi u Novom Sadu, počinje Nedelja magije a svi programski sadržaji biće u znaku podrške i prikupljanja sredstava za troškove lečenja Koste Petkovića, šestogodišnjeg dečaka iz Veternika kome je dijagnostikovana akutna mijeloidna leukemija, AML M5a.

Ovoj humanitarnoj akciji se pridružuje i Ledena šuma a deo prihoda od iznajmljenih klizaljki biće doniran u svrhu Kostinog lečenja.

Nedelja magije biće otvorena izložbom „Magija je svuda oko nas“, fotografkinje Jovane Rikalo koja će biti postavljena u saletli Dunavskog parka od 23. decembra do 5. januara. Jovana Rikalo je prepoznatljiva po jedinstvenoj estetici svog fotografskog izraza a izložbom u Ledenoj šumi će posetiocima približiti lični svet magije koji u fokus stavlja zimu, lepotu surealnog i snagu ženske lepote.

U sredu, 25. decembra, na programu nas od 13 časova očekuje pozorišna predstava za najmlađe „Udarna vest“ u izvođenju trupe „Vragolani“. Od 18 časova će na centralnoj muzičko-scenskoj bini Ledene šume, nastupiti poznati novosadski mađioničar Volare koji će publici predstaviti svoj iluzionistički šou sa jedinstvenim efektima magije ali i uz učešće nekoliko asistenata i same publike.

U četvrtak, 26. decembra u saletli Dunavskog parka od 18 časova nastupiće komičar Srđan Olman koji će publici predstaviti svoj stand up šou.

Zagrevanje za vikend nam donose Haos animatori koji će nastupiti u petak,27. decembra, od 19 časova sa svojim „Svila i vatra“ performansom.

Nakon održavanja Nedelje magije, u Ledenoj šumi će biti organizovana i Dečija nedelja u okviru koje nas očekuje i tradicionalni doček Dečije Nove godine u Novom Sadu koji će se održati 31. decembra u Dunavskom parku, u dnevnom terminu. Satnicu i program Dečije Nove godine, organizatori će objaviti uskoro.

Izvor: NsUživo
Foto: Pixabay, Promo