Početna Gradske teme Nedeljno popodne na “Festivalu ljubavi” obeležili kviz za parove i bend “Bubamare”

Nedeljno popodne na “Festivalu ljubavi” obeležili kviz za parove i bend “Bubamare”

Novi Sad je i ovog februara prestonica ljubavi, jer je u centru grada, na Trgu slobode, u toku četvrti po redu “Festival ljubavi” koji će trajati sve do 23. februara.

Možda do sada najinteresantniji dan na “Festivalu ljubavi” bio je u znaku kviza za parove “Koliko se poznajemo?”. Nedeljno posle podne obeležili su brojni parovi na Trgu slobode, koji su odgovarali na interesantna pitanja o svom partneru, a oni sa najviše tačnih odgovora, dobili su i nagrade. Prva tri para sa najviše bodova dobili su večeru za dve osobe za Dan zaljubljenih na “Lazinom salašu”, a ostali – ulaznice za koncert “Love Actualy”, ulaznice za bioskop “Arena Cineplex”, karte za pozorišnu predstavu “Laža i paralaža”…

Nakon kviza, svi prisutni slušali su bend “Bubamare” i pretalentovane klince.

Kao i svake godine do sada, Novosađani i turisti imaće priliku da svakog dana uživaju u raznolikom programu na Trgu slobode – nastupima akustičnih bendova, umetnika koji izvode klasičnu muziku, plesnim večerima, ali i nastupima dečijih vokalnih sastava.

„Festival ljubavi“ biće održan na još nekoliko lokacija u gradu, u okviru kojih će biti različite aktivacije. Neke od njih su: predstava “Laža i paralaža”, Srpsko narodno pozorište (13.02.); Romance Movie Marathon, Muzej savremene umetnosti Vojvodine (14.02.); Koncert “Love actually”, Galerija Matice srpske, nastupa “Muzika srca” (15.02.).

Za sam kraj festivala organizatori su pripremili “Vikend legendarnih novosadskih ugostitelja”, 22. i 23. februara, kada će o svom životu i radu pričati upravo neki od njih, a o onima koji više nisu sa nama govoriće članovi njihovih porodica. Tom prilikom posetioci festivala moći će da degustiraju neke od specijaliteta najpoznatijih novosadskih birtija.

Više o celokupnom programu i svim informacijama u vezi sa festivalom, možete da se informišete na sajtu http://communications.rs/love2020/, na Fejsbuk stranici Festival ljubavi Novi Sad i na Instagram profilu festival_ljubavi.

Kao od prvog dana, ideja festivala ostaje promovisanje i širenje ljubavi. Upravo zato će i ove godine Novi Sad biti prestonica ljubavi!

“Festival ljubavi” organizuju kompanije Udruženja “Subsidium”, HBO Color Media Events, kompanije Color Media Communications i “Ninamedia”, uz podršku Grada Novog Sada.

Prijatelji festivala su: kompanija Coca-Cola sa brendom Fuzetea, Mars sa brendovima Orbit i Pedigree, Heineken (Zaječarsko pivo), MOL i Bambi.