Početna Gradske teme Neoplanta Delikates čajna kobasica ocenjena kao najbolja, Gudi viršla nosilac “Best Buy...

Neoplanta Delikates čajna kobasica ocenjena kao najbolja, Gudi viršla nosilac “Best Buy Award” priznanja!

Prema istraživanju koje je sprovela GfK kompanija za istraživanje tržišta, Neoplanta Delikates čajna kobasica je od strane potrošača drugi put zaredom ocenjena kao najbolja u svojoj kategoriji.

Istovremeno, prema istraživanju međunarodne organizacije “ICERITAS”, Gudi viršla označena je kao viršla sa najboljim odnosom cene i kvaliteta na domaćem tržištu, čime je postala nosilac oznake “Best Buy Award 2017/2018”.

– Drago nam je da smo ovog proleća dobitnici dva značajna priznanja od strane onih koji poznaju naše tržište ali i naših potrošača čije mišljenje najviše cenimo. Kao lideru na tržištu mesnih prerađevina, kvalitet nam je na prvom mestu. Priznanja za Neoplanta Delikates čajnu kobasicu i Gudi viršlu nagrada su i za našu posvećenost i istrajnost da potrošačima sa jedne strane ponudimo vrhunski proizvod, pripremljen po originalnoj recepturi ali i sa druge, da ponudimo najbolji mogući kvalitet po najpristupačnijoj ceni. Visoke ocene i priznanja svakako da prijaju, ali mnogo više od toga, obavezuju nas da ih konstantno opravdavamo i našim potrošačima nudimo samo najbolje – istakala je Zora Kovačević, marketing menadžer u kompaniji Neoplanta.

Istraživanje koje je sprovela kompanija za istraživanje tržišta GfK u martu 2017. godine, rađeno je među konzumentima čajnih kobasica uzrasta od 25 do 50 godina. U direktnom poređenju sa glavnim konkurentima na tržištu, Neoplanta Delikates čajna kobasica se pokazala kao najpreferiraniji i najbolje rangiran proizvod u svojoj kategoriji.

Istraživanje za “Best Buy Award” priznanje sprovela je međunarodna asocijacija za sertifikaciju “ICERTIAS” na uzorku od 1.200 potrošača u Srbiji koji konzumiraju viršle. Ova švajcarska organizacija meri iskustvo ispitanika i njihovo zadovoljstvo odnosom cene i kvaliteta ponuđača na tržištu. Brojni vodeći globalni brendovi nosioci su oznake “Best Buy Award”.

Autor: NsHronika