Početna Gradske teme Neoplanta Delikates čajna kobasica ocenjena kao najbolja, Gudi viršla nosilac “Best Buy...

Neoplanta Delikates čajna kobasica ocenjena kao najbolja, Gudi viršla nosilac “Best Buy Award” priznanja!

0

Prema istraživanju koje je sprovela GfK kompanija za istraživanje tržišta, Neoplanta Delikates čajna kobasica je od strane potrošača drugi put zaredom ocenjena kao najbolja u svojoj kategoriji.

Istovremeno, prema istraživanju međunarodne organizacije “ICERITAS”, Gudi viršla označena je kao viršla sa najboljim odnosom cene i kvaliteta na domaćem tržištu, čime je postala nosilac oznake “Best Buy Award 2017/2018”.

– Drago nam je da smo ovog proleća dobitnici dva značajna priznanja od strane onih koji poznaju naše tržište ali i naših potrošača čije mišljenje najviše cenimo. Kao lideru na tržištu mesnih prerađevina, kvalitet nam je na prvom mestu. Priznanja za Neoplanta Delikates čajnu kobasicu i Gudi viršlu nagrada su i za našu posvećenost i istrajnost da potrošačima sa jedne strane ponudimo vrhunski proizvod, pripremljen po originalnoj recepturi ali i sa druge, da ponudimo najbolji mogući kvalitet po najpristupačnijoj ceni. Visoke ocene i priznanja svakako da prijaju, ali mnogo više od toga, obavezuju nas da ih konstantno opravdavamo i našim potrošačima nudimo samo najbolje – istakala je Zora Kovačević, marketing menadžer u kompaniji Neoplanta.

Istraživanje koje je sprovela kompanija za istraživanje tržišta GfK u martu 2017. godine, rađeno je među konzumentima čajnih kobasica uzrasta od 25 do 50 godina. U direktnom poređenju sa glavnim konkurentima na tržištu, Neoplanta Delikates čajna kobasica se pokazala kao najpreferiraniji i najbolje rangiran proizvod u svojoj kategoriji.

Istraživanje za “Best Buy Award” priznanje sprovela je međunarodna asocijacija za sertifikaciju “ICERTIAS” na uzorku od 1.200 potrošača u Srbiji koji konzumiraju viršle. Ova švajcarska organizacija meri iskustvo ispitanika i njihovo zadovoljstvo odnosom cene i kvaliteta ponuđača na tržištu. Brojni vodeći globalni brendovi nosioci su oznake “Best Buy Award”.

Autor: NsHronika