Početna Gradske teme “Ninamedia” proslavila 15. rođendan

“Ninamedia” proslavila 15. rođendan

IMG_0910

Kompanija “Ninamedia” proslavila je 15. godina uspešnog poslovanja u četvrtak, 24.11.2016. godine, u restoranu “Jezero” na beogradskoj Adi Ciganliji.

Da je ova kompanija i dalje lider u praćenju i distribuciji medijskih sadržaja u Srbiji i regionu, osim zavidne svakodnevne statistike u poslovanju, potvrđuje i sve veći broj klijenata koje “Ninamedia” okuplja iz godine u godinu na tradicionalnoj beogradskoj proslavi.

Proslavu jubileja od 15 godina uspešnog poslovanja “Ninamedia” organizovala je tematski, u znaku samih početaka, pa je ceo koncept proslave simbolično pratio takozvani “flopi disk”, svojstven počecima interneta, medijskih i komunikacionih tehnologija.

Voditelj programa Slavko Beleslin, podsetio je sve zvanice na to koliko su informacione tehnologije napredovale od nastanka agencije i naglasio da “Ninamedia” tokom 15 godina poslovanja nijednom nije posustala na tom putu.

– Razvijala se svakodnevno prateći i postavljajući trendove novim tehnologijama na ovim prostorima, tako da bismo se teško mogli setiti i hronološki sortirati šta sve u prethodnih 15 godina. Ono što znamo jeste ono gde smo danas, a gotovo je nemoguće pretpostaviti šta će nam sve doneti u narednih 15 – rekao je Beleslin, najavljujući domaćina proslave, direktora “Ninamedije”, Dragana Radića.

Direktor kompanije “Ninamedia” Dragan Radić, osvrnuo se na početke sledećim rečima:

– Od prvog dana znali smo da želimo da postanemo kompanija koja stvara nova i originalna rešenja i zato se radujemo svakom problemu sa kojim se suočavamo, jer on za nas ne predstavlja prepreku, već jedinstvenu šansu u kojoj prepoznajemo nove prilike. Sa 15 godina ste najsrećniji, najviše sanjarite i jako se zaljubljujete, jako želite i sve ostvarujete – rekao je Radić, dodajući da kompanija “Ninamedija” baš to sada i proživljava, malu maturu koja je najlepše doba za prigrabiti sve što dolazi.

Više od 500 klijenata, prijatelja kompanije i zaposlenih, uživalo je u više nego sjajnoj atmosferi koju su priredili najpre Saša Matić, a potom i Dejan Petrović i sa svojim “Big bendom”.

Autor: NsHronika