Početna Gradske teme Nova filijala Crédit Agricole banke u Novom Sadu u Pupinovoj palati

Nova filijala Crédit Agricole banke u Novom Sadu u Pupinovoj palati

0

U centru Novog Sada otvorena je nova i moderno opremljena filijala Crédit Agricole banke, organizovana po novom poslovnom konceptu koji u prvi plan stavlja dostupnost bankarskih servisa klijentima 24/7 upotrebom savremenih tenhičkih rešenja.

Tokom svečanog otvaranja nove filijale u Pupinovoj Palati na adresi Narodnih heroja broj 1, kome je prisustvovalo preko 200 zvanica: klijenata, partnera i saradnika, zajedno sa najvišim rukovodstvom Banke iz Pariza, svi posetioci imali su priliku da se upoznaju sa nizom sadržaja i usluga koji su dostupni klijentima Banke.

Koristeći iskustvo Crédit Agricole Grupe iz različitih zemalja širom sveta, i u Srbiji je počela da se primenjuje nova organizacija poslovanja u poslovnicama sa ciljem da se klijentima pruži jedinstveno korisničko iskustvo prilagođeno svakodnevnim potrebama i smešteno u prijatan ambijent. Unutar filijale nalazi se eCorner gde se mogu isprobati i koristiti svi digitalni servisi banke, ali i naći mnoge druge korisne informacije. Osim toga, na ulasku u filijalu, klijentima je na raspolaganju Zona 24 sa bankomatom na kome je 24 časa dnevno, sedam dana u nedelji moguća uplata i isplata dinara, kao i isplata evra.

Klijenti će usled unapređenih uslova u filijali svoje poslove moći da obavljaju komfornije, jednostavnije i efikasnije, a svoje bankarske savetnike moći će da kontaktiraju preko mejla nsadmpupina@creditagricole.rs. Filijala Crédit Agricole banke je klijentima na raspolaganju ponedeljkom, utorkom, četvrtkom i petkom od 9 do 17 časova i sredom od 10 do 18 časova.

Foto: Promo