Početna Gradske teme Nova šalter sala za predaju zahteva za izdavanje ličnih dokumenata

Nova šalter sala za predaju zahteva za izdavanje ličnih dokumenata

0

Nova šalter sala za podnošenje zahteva za lična dokumenata i druge usluge u Novom Sadu počinje sa radom danas, u četvrtak, 1. jula, na adresi Sremska 1.

– U nastojanju da, usled povećanog interesovanja građana za izdavanje ličnih dokumenata, izađe u susret njihovim potrebama i omogući im još efikasnije pružanje ovih usluga, Policijska uprava otvoriće dodatne šaltere, u saradnji sa Gradom Novim Sadom koji je obezbedio prostor i opremu za novu šalter salu – navedeno je u saopštenju Policijske uprave Novi Sad.

Šalter sala u Sremskoj ulici radiće svih sedam dana u nedelji i to: radnim danima od 7,00 do 21 sat, subotom od 8,00 do 21 sat i nedeljom od 8,00 do 15 časova.

U ovoj šalter sali građanima će biti pružene usluge prijave ili odjave prebivališta, registracije vozila, izdavanja vozačkih dozvola, kao i zaprimanja zahteva za lične karte i putne isprave.

Zakazivanje termina za izradu ličnih karata i pasoša u ovoj šalter sali građani će moći da urade isključivo preko portala Euprava (euprava.gov.rs).

Izvor: novisad.com
Foto: NSHronika.rs