Početna Gradske teme Nova šalter sala za predaju zahteva za izdavanje ličnih dokumenata

Nova šalter sala za predaju zahteva za izdavanje ličnih dokumenata

Nova šalter sala za podnošenje zahteva za lična dokumenata i druge usluge u Novom Sadu počinje sa radom danas, u četvrtak, 1. jula, na adresi Sremska 1.

– U nastojanju da, usled povećanog interesovanja građana za izdavanje ličnih dokumenata, izađe u susret njihovim potrebama i omogući im još efikasnije pružanje ovih usluga, Policijska uprava otvoriće dodatne šaltere, u saradnji sa Gradom Novim Sadom koji je obezbedio prostor i opremu za novu šalter salu – navedeno je u saopštenju Policijske uprave Novi Sad.

Šalter sala u Sremskoj ulici radiće svih sedam dana u nedelji i to: radnim danima od 7,00 do 21 sat, subotom od 8,00 do 21 sat i nedeljom od 8,00 do 15 časova.

U ovoj šalter sali građanima će biti pružene usluge prijave ili odjave prebivališta, registracije vozila, izdavanja vozačkih dozvola, kao i zaprimanja zahteva za lične karte i putne isprave.

Zakazivanje termina za izradu ličnih karata i pasoša u ovoj šalter sali građani će moći da urade isključivo preko portala Euprava (euprava.gov.rs).

Izvor: novisad.com
Foto: NSHronika.rs