Početna Gradske teme Novi direktor ZIG-a Vladimir Stojković

Novi direktor ZIG-a Vladimir Stojković

SAMSUNG DIGITAL MOVIE

Novosadska skupština će u petak postaviti člana Gradskog veća zaduženog za komunalne poslove Vladimira Stojkovića na mesto v.d. direktora Zavoda za izgradnju grada nakon što je Goran Višnjić podneo ostavku. Odbornici će imenovati i novog člana veća koji će zameniti Stojkovića, ali još uvek nije doneta konačna odluka u okviru SNS ko će od sada obavljati tu funkciju.

Takođe, zasedanje Skupštine grada će proteći u razmatranju preko 30 izveštaja o poslovanju javnih preduzeća i pojedinih gradskih ustanova za 2014. godinu, odnosno prvu polovinu 2015. godine, a pred odbornicima će se naći i izveštaj o trošenju budžeta u prvoj polovini godine.
Na dnevnom redu Skupštine grada su i urbanistički planovi Bukovca i Stepanovićeva, davanje imena za nekoliko ulica i dve odluke o prodaji građevinskog zemljišta.

Autor i foto: 021.rs

1 KOMENTAR

  1. O moj Novi Sade !!!! pa covek do juce nine znao dva coveka u gradu ,ceo zivot se setao oko zgrade i sada postavljen za direktora ZIG-a.Pa zar ne postoji ni jedno strucno lice kojeu tom zig-u radi ceo svoj radni vek i poznaje tematiku u centimetar??

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here