Početna Gradske teme Novi milionski radovi na Spensu: Za otvorene bazene 35,7 miliona dinara

Novi milionski radovi na Spensu: Za otvorene bazene 35,7 miliona dinara

0

Spens će za sanaciju plaže otvorenog bazena sa tribinskim prostorom izdvojiti 35,7 miliona dinara sa PDV-om.

Posao je dobila grupa ponuđača koju čine “Elektrotim“, “Ada System“, “Prizma inženjering” iz Novog Sada i “Cincović Priboj” iz Priboja koji su bili i jedini ponuđači, a ponudili su cenu koja je tek za nekoliko hiljada dinara niža od procenjene vrednosti radova.

Prema ugovoru, rekonstrukcija plaže otvorenih bazena trajaće 90 kalendarskih dana i u ponudi se navodi da će “Ada System” uraditi 70 odsto posla, “Cincović Priboj” 20, a “Elektrotim” i “Prizma” po pet odsto radova.

Planirana je zamena pločica na oko 235 kvadratnih metara oko otvorenog bazena Spensa, uz sanaciju betonske podloge, zatim popravka 350 kvadrata betonskih tribina, postavljanje travnate površine i drugi manji radovi.

Podsetimo da se rekonstrukcija plaže otvorenih bazena obavlja dok još nije završena rekonstrukcija zatvorenih bazena, koja je krenula početkom 2020. godine i koja je koštala oko 130 miliona dinara, ali se, ubrzo nakon završetka, ispostavilo da su radovi loše izvedeni.

U međuvremenu, Spens je raspisao i tender za “pripremu bazenske vode zatvorenih i otvorenog bazena”, čija vrednost iznosi 60 miliona dinara, a rok za dostavljanje ponuda je 21. septembar.

Ovo nisu svi poslovi u vezi sa bazenima o kojima brine Spens. Završen je tender za natkrivanje otvorenog bazena na Sajmištu u vrednosti od 155,8 miliona dinara sa PDV-om i te radove će, u roku od 120 dana, uraditi firme “Alex E&C “iz Beograda i “Duol” iz Brezovice u Sloveniji.

Izvor: 021.rs
Foto: Pixabay