Početna Gradske teme Novi Sad nominovan za najbolju turističku destinaciju u 2016. godini

Novi Sad nominovan za najbolju turističku destinaciju u 2016. godini

novi_sad

Grad Novi Sad nominovan je za titulu najbolje turističke destinacije Evrope u 2016. godini.

Na ovoj listi Novi Sad se našao na inicijativu “European Best Destination”. Pored Novog Sada, među nominovanim su Rim, Pariz, London, Barselona, Prag, Madrid, Nant, Brisel, Zadar, Kotor, Nikozija, Plovdiv, Beč, Milano, Atina, Berlin, Amsterdam, Edinburg i Azorska ostrva.

Izbor destinacije za titulu “Best Destination 2016” vrši se glasanjem, onlajn na sajtu www.vote.ebdest.in, a glasanje će trajati do 10. februara.

Destinacija koja dobije najviše glasova dobiće titulu “Best Destination 2016”, a biće proglašeno i koje destinacije su se po broju glasova rangirale na prvih deset mesta.

novi_sad_1

Samo prisustvo Novog Sada na listi najboljih Evropskih destinacija je izuzetan benefit, koji obezbeđuje visoku vidljivost turističke ponude Grada Novog Sada na svetskom nivou, koja se ostvaruje kroz promociju turističkih atrakcija i potencijala, imajući u vidu da je sajt ove organizacije od 2009. godine do sada posećen više od 2.500.000 puta, kao i da ima više od 70.000 pratilaca na društvenim mrežama – navode iz Gradske kuće.

Autor: NSHronika.rs
Foto: Promo