Početna Gradske teme Novosađankama besplatan seminar “Trudnoća je dar”

Novosađankama besplatan seminar “Trudnoća je dar”

U subotu, 27. oktobra od 12 do 17 časova u sali Tribina mladih Kulturnog centra Novog Sada, biće održan besplatan seminar za trudnice „Trudnoća je dar Powered by Philips Avent“ koji predvode poznata lica RTS-a, voditeljke najpopularnijeg kviza u Srbiji – Slagalice, Kristina Radenković i Marija Veljković.

Tokom seminara buduće mame će imati priliku da slušaju izlaganja stručnih predavača među kojima su dr Dragan Stajić, ginekolog akušer, dr Aleksandra Novakov, poliklinika Novakov i sar, spec. ginekolog akušer i dr Lidija Jovanović, anesteziolog dok će radionicu o dojenju i prvih sedam dana sa bebom održati Slađana Crvenkov, viša medicinska sestra. Nakon predavanja predviđeno je neformalno druženje sa Kristinom Radenković i Marijom Veljković.

YouTube kanal “Trudnoća je dar” prvenstveno je nastao kao priručnik za buduće mame napisan iz iskustva nekoliko mama. Napravljen je da bi se svaka trudnica osećala bolje i saznala odgovore na pitanja koja je muče u tom osetljivom, a predivnom životnom periodu. Marija Veljković, majka troje dece, Kristina Radenković, mama jedne devojčice i njihove gošće učestvovale su u stvaranju ovog vodiča kroz najlepših devet meseci.

Nakon što je ovaj kanal dostigao više od pola miliona pregleda i što se više od 12.000 mama priključilo Facebook stranici „Trudnoća je dar“, odlučili smo da iz online sveta pređemo na lično upoznavanje sa budućim majkama i zajedno, uživo razmenjujemo iskustva i naučimo važne stvari od stručnjaka tokom seminara.

Izvor: NSReporter
Foto: Pixabay