Početna Gradske teme Novosadski noćni bazar 18. i 19. septembra

Novosadski noćni bazar 18. i 19. septembra

0

Novosadski noćni bazar biće održan u petak i subotu, 18. i 19. septembra, od 17 do 23 časa, u bašti Doma Vojske na keju u Novom Sadu (Beogradski kej 9, Novi Sad).

“Posle pauze, evo nas opet sa našom najvernijom publikom – svima koji vole naš Bazar, najkvalitetniju ponudu naših izlagača i najbolju zabavu u gradu! Uz poštovanje svih epidemioloških mera i molbu da svi obavezno koriste zaštitne maske i sredstva za dezinfekciju ruku, čekamo Novosađanke i Novosađane i radujemo se novom druženju! Svojim entuzijazmom i željom da u Novom Sadu u prijatnoj atmosferi ponudimo nesvakidašnju mogućnost da svi zainteresovani posete bazar, gotovo već dve godine građanima pružamo mogućnost da se upoznaju sa radom i gastronomskim i umetničkim proizvodima naših proizvođača i izlagača”, navodi se u pozivu organizatora.

Novosadski noćni bazar postao je redovna manifestacija. Koncept bazara je rad sa malim proizvođačima kojih je na početku bilo samo 160 po događaju, a danas ih ima i do 330, za svaki događaj. Da događaj ima smisla govori posećenost koja je procenjena na 4.000 posetilaca po događaju.

Izvor: NSU
Foto: Pixabay