Početna Gradske teme NS Bike Weekend: Pridružite nam se u rekreativnoj vožnji biciklovima kroz Novi...

NS Bike Weekend: Pridružite nam se u rekreativnoj vožnji biciklovima kroz Novi Sad!

NsBikeWeekend-1

Pridružite se ekipi magazina “Lepota & Zdravlje” u subotu, 28. maja u 17h, na rekreativnoj vožnji biciklovima kroz Novi Sad! Njihovi partneri obezbedili su za učesnike sjajne poklone: “Sport Vision” poklanja 3 gift-kartice u vrednosti od 10.000 dinara za kupovinu u “Sport Vision” prodavnicama, a neko će osvojiti i 7 dana na Kopaoniku i Jahorini za dve osobe. U nastavku pročitajte kako možete doći do nagrada, kako se vrše prijave i koja je putanja vožnje.

Start je na parkingu u ulici Kaće Dejanović na Novom naselju, a skup biciklista je u 16.30h. Sa parkinga se ide levo u Braće Dronjak, a nakon pola kilometra ulazi se u Bul. Jovana Dučića gde će se posle 50m napraviti polukrug i istom ulicom produžiti do Raše Radujkova. Put se nastavlja skretanjem levo u Bul. Evrope, te u Bul. Vojvode Stepe i produžava se pravo na raskrsnicu sa Bul. Slobodana Jovanovića, odakle se ide levo u Bul. Kneza Miloša i pravo na raskrsnicu sa Bul. Jovana Dučića.

mapa-post

Vožnja se nastavlja skretanjem na Futoški Put, zatim levo u Bul. Slobodana Jovanovića nakon čega se vraća na Bul. Jovana Dučića, ulazi u Braće Dronjak da bi se nakon pređenih 8 kilometara stiglo na cilj u Kaće Dejanović gde je vožnja i počela.

Na cilju najsrećnije učesnike očekuju pokloni iznenađenja i osveženje koje obezbeđuje “Coca-Cola” – osvežavajućeg napitka i “Rose” vode biće za sve učesnike.

Pored sjajnog druženja i zanimljive vožnje, pozivamo vas i da učestvujete u prikupljanju sredstava za lečenje Teodore Milić.

Šesnaestogodišnja Teodora Milić, učenica srednje tehničke škole “Mileva Marić Ajnštajn”, obolela je od retkog oblika leukemije i potrebno je sakupiti 138.000 evra za lečenje matičnim ćelijama.

Prvih 20 najbržih čitateljki koje se jave na mejl adresu lzakcije@gmail.com, sa naznakom (subject mejla) NS BIKE WEEKEND i ostave svoje podatke (ime i prezime), dobiće “L&Z” majice koje će moći da podignu na pultu za prijavljivanje i u kojima će moći da se provozaju zajedno sa devojkama iz redakcije.

Takođe, prilikom prijavljivanja na licu mesta svaki učesnik ulazi u konkurenciju za jednu od pet nagrada koje ćemo izvlačiti na kraju vožnje.

U slučaju kiše akcija se pomera za naredni vikend!

Autor: NsHronika.rs
Foto: Promo