Početna Gradske teme Od 4. maja konkurs za zapošljavanje u Pošti Srbije

Od 4. maja konkurs za zapošljavanje u Pošti Srbije

0

Javni konkurs za zapošljavanje u Pošti Srbije otvara se 4. maja JP “Pošta Srbije” Beograd, pokreće stalni javni konkurs za zapošljavanje kandidata na celoj teritoriji Republike Srbije, počev od 4. maja 2022. godine. Usled širenja asortimana usluga i razvijanja mreže poslovnica, aktuelne su potrebe za zapošljavanjem novih izvršilaca na pozicijama vozača, poštara, dostavljača i šalterskih radnika.

Za ova radna mesta u poslovnicama širom zemlje, na konkurs imaju priliku da se prijave svi zainteresovani kandidati iz cele Srbije, u jednostavnom onlajn postupku, a sve prijave biće pažljivo razmotrene i obrađene. Kandidati koji uđu u uži izbor, biće pozvani na profesionalnu selekciju. Za potrebe realizacije konkursa, Pošta Srbije kreirala je stranicu , gde će biti dostupne sve informacije, uslovi konkursa i obrazac za prijavu.

Ova stranica ostaće stalno aktivna i služiće budućim potrebama oglašavanja i informisanja o otvorenim mogućnostima za zapošljavanje, kao i stalno otvorena za kontinuiranu prijavu kandidata zainteresovanih za rad u Pošti Srbije, čije prijave će biti razmatrane prema aktuelnim potrebama. Pošta Srbije među najstarijim je i najvećim javnim preduzećima u Srbiji, čiji kolektiv broji oko 15.000 zaposlenih.

Pored stabilnog i uspešnog poslovanja, Pošta Srbije je atraktivan, pouzdan i odgovoran poslodavac, koji poslovne uspehe gradi na kvalitetu ljudskih resursa, inovacijama i talentima, ali i dugoročnoj strategiji da privuče i zadrži najbolje kandidate i da se zajedno sa zaposlenima dalje izgrađuje i razvija, navodi se u saopštenju Pošta Srbije.

Izvor: RTV
Foto: Pošta Srbije