Početna Gradske teme Stevan Lugonja i Gordana Stojsavljević novi-stari direktori “Parking servisa” i “Informatike”

Stevan Lugonja i Gordana Stojsavljević novi-stari direktori “Parking servisa” i “Informatike”

0

Stevan Lugonja i Gordana Stojsavljević vodiće u naredne četiri godine “Parking servis” i “Informatiku”.

Oni su ponovo izabrani na konkursu, a rešenje o njihovom imenovanju naći će se pred odbornicima u Skupštini grada na sednici zakazanoj za petak, 29. april.

Stevan Lugonja je bio jedini kandidat za direktora “Parking servisa”, na čijem čelu se nalazi od 2013. godine.

U svojoj zvaničnoj biografiji, ovaj kada Socijalističke partije Srbije navodi da je završio Ekonomski fakultet u Subotici. Prvo radno isksutvo stekao je u “Market 018”, u kom je bio ovlašćeni distributer za Vojvodinu, potom je od 2006. do 2011. bio finansijski direktor novosadske “Budućnosti”. Nekoliko meseci na prelazu iz 2011. u 2012. bio je finansijski rukovodilac preduzeća “Energy net” iz Kaća.

Nakon toga prelazi u Gradsku upravu za obrazovanje, gde je obavljao funkciju zamenika načelnika. Posle godinu dana u Gradskoj upravi postaje direktor “Parking servisa”.

Gordana Stojsavljević je na čelo “Informatike” došla u aprilu prošle godine, kada je ostavku na direktorsku funkciju dao Siniša Kresojević, nakon samo šest meseci sedenja u fotelji.

Ovaj kadar naprednjaka po obrazovanju je magistar tehničkih nauka iz oblasti industrijskog inženjerstva i menadžmenta. Do sada je bila vršilac dužnosti direktora, a sada će dobiti mandat na četiri godine.

Kako smo ranije pisali, Stojsavljević je diplomirala na Fakultetu za preduzetni menadžment “Braća Karić”, gde se specijalizovala za upravljanje preduzećem. Potom je magistrirala na Fakultetu tehničkih nauka.

U biografiji se navodi i da je od 2005. do 2012. godine radila u novosadskoj kompaniji “Cesla IB Invest” na poslovima iz oblasti finansija.

Po dolasku naprednjaka na vlast, od 2012. do 2014. godine, radila je u JP “Sportski i poslovni centar Vojvodina” na poslovima savetnika direktora i pomoćnika direktora. Od 2014. godine radi u JP “Urbanizam” gde je obavljala dužnosti šefa kabineta, savetnika direktora i prvog pomoćnika. Osim toga, bila je i članica Nadzornog odbora u JGSP “Novi Sad”.

Izvor: 021.rs
Foto: Printscreen