Početna Gradske teme Od ponedeljka ponovo voze autobusi GSP-a: Za putnike obavezne maske i rukavice

Od ponedeljka ponovo voze autobusi GSP-a: Za putnike obavezne maske i rukavice

Redovan prevoz autobusima GSP-a biće ponovo uspostavljen od ponedeljka, 4. maja na svim linijama, ali po posebnom voznom redu.

Režim odvijanja prevoza putnika će biti realizovan po redu vožnje za subotu u sledećim periodima:

od 5 do 8:59 časova,
od 13 do 16:59 časova i
od 21 do 22:59 časova.

U periodima od 9 do 12:59, od 17 do 20:59 i od 23 do 5 časova neće biti prevoza, navodi se u saopštenju iz Gradske kuće.

Prodaja pretplatnih mesečnih markica za maj počeće 4. maja na prodajnim mestima GSP-a u Šafarikovoj ulici od 10 do 17 časova, Futoškoj pijaci od 7 do 15 časova i na prodajnom mestu koje se nalazi na platou ispred Železničke stanice u periodu od 7 do 15 časova. Zahtevi za predračun se podnose na gspns@gspns.rs

– Molimo korisnike usluga GSP-a da se pridržavaju mera koje su određene instrukcijama Vlade Srbije. Ulaz u vozilo javnog prevoza je dozvoljen isključivo sa zaštitnom maskom i rukavicama, a ulazak putnika u vozilo je na prva vrata, po principu „jedan po jedan“. Izlazak putnika iz vozila je na druga i ostala vrata, putnici su dužni da drže bezbedno rastojanje. U vozilima su obeležena mesta na kojima je zabranjeno sedenje. Putnici su dužni da poseduju važeću pokaznu ili kartu – navodi se u saopštenju.

Za sve dodatne informacije korisnici usluga se mogu informisati preko sajta GSP-a i na brojeve telefona 021/527-399 i 021/527-796 u periodu od 8 do 16 časova.

U slučaju promena u režimu prevoza, korisnici će biti blagovremeno obavešteni.

Izvor: novisad.com
Foto: Pixabay