Početna Gradske teme Odbrojavanje počinje – Mišeluk 2016

Odbrojavanje počinje – Mišeluk 2016

stock-car-brasil-1-1442289-639x430

Sezona kružnih trka šampionata Srbije pod patronatom Sportskog auto i karting saveza Srbije i ove godine počinje u Novom Sadu, na dobro poznatom Mišeluku. Dugo čekani spektakl, kao i svake godine, održaće se u maju mesecu, tačnije 21/22. maja, a organizatori iz kluba “SAMKK 021” već su uredno dostavili pravilnik, prijavu i satnicu trke koja je objavljena na zvaničnom sajtu SAKSS-a.

Takmičari uveliko pripremaju svoje automobile za trku na Mišeluku, a ekipa portala TRKE.rs kontaktirala je organizatore kako bi im u najkraćim crtama rekli kako protilču pripreme pred samu trku.

– Ove godine što se tiče kluba situacija je delom drugačija. Zbog privatnih i poslovnih obaveza malo smo se drugačije organizovali kako bi više ljudi učestvovalo i kako bi smo održali, a nadamo se i podigli kvalitet same trke. Što se tiče programa, opet u petak 20. maja imamo promociju trke, trkačkih automobila i javni čas bezbednosti na glavnom gradskom trgu. Subota 21. maj je trening, dok je 22. maja trka. Najveća razlika je što će se ove godine voziti i Fića Kup što je neznatno promenilo satnicu – poručuju iz SAMKK, i dodaju:

– Vredni smo već nekoliko meseci, svaki dan su dogovaranja, sastanci, ukratko radi se na vreme da bi sve izgledalo onako kako se od nas očekuje. U zajedničkoj saradnji sa portalom TRKE.rs u najkraćem vremenu će se izbacivati i vremena sa trka. Dogovoren je i odložen snimak trke sa RTV Vojvodina. Svim vozačima želimo da na vreme spreme svoje automobile i pošalju prijave i poštuju satnicu koja je jako bitna zbog saradnje sa Gradom Novim Sadom čije su gradske strukture kao i uvek mnogo pomogle organizaciju trke. Kao i prethodnih godina trka će imati humanitarni karakter, odnosno deo sradstava prikupljenih od prodaje karata će biti uplaćen u humanitarne svrhe. Javljaćemo sve novosti koje su bitne za trku, i ovim putem pozdravljamo sve čitaoce vašeg portala.

Publiku će i ove godine svojim humorom zabavljati sjajni voditelj programa, poznatiji kao Aleksandar Veliki, koji je poslao poruku našim čitaocima u svom maniru.

– Mišeluk… 34. po redu. Moj treći, treći na kome sam voditelj ove legendarne trke. Šta očekivati 2016. godine? SPEKTAKL! 80 trkačkih automobila, 80 vozača. Klase i dueli koji obećavaju. Kreće borba za titulu šampiona na krugu. Kreće naš trkački cirkus. Ja kao neko ko je zadužen za atmosferu, reći ću samo jedno! Očekujte neočekivano! Mišeluk Vas čeka, opravdanih nema!!!

Izvor: Trke.rs/Predrag Grujić
Foto: Ilustracija/Freeimages