Početna Danas u gradu Izbori 2016: Novosadski političari obavili građansku dužnost

Izbori 2016: Novosadski političari obavili građansku dužnost

0

ThinkstockPhotos-glasanje1

Danas se u Srbiji održavaju vanredni parlamentarni i redovni pokrajinski i lokalni izbori, a novosadski političari obavili su svoju građnasku dužnost i tokom prepodneva glasali.

Član predsedništva Srpske napredne stranke i gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević glasao je danas u 8 sati na biračkom mestu 189. u Ulici Bogdana Garabantina u Novm Sadu. Vučević je na biračko mesto došao sa suprugom Majom.

Predsednik Gradskog odbora Demokratske stranke Veljko Krstonošić glasao je u 9 sati na biračkom mestu broj 51 u Mesnoj zajednici “Stari grad”.

Članica predsedništva Srpske napredne stranke i predsednica Narodne Skupštine Republike Srbije u dosadašnjem mandatu Maja Gojković glasala je jutros u 7.45 sati na biračkom mestu u Ulici Vase Stajića u Novom Sadu.

Kandidat za gradonačelnika Novog Sada Borko Ilić i funkcioner DSS-a glasao je u 10 časova u OŠ “Ivan Gudnulić”.

Funkcioner Socijalističke partije Srbije Slobodan Cvetković glasao je u 10 časova u prostorijama Osnovne škole “Sonja Marinković”.

Predsednik Demokratske stranke i predsednik pokrajinske vlade u predhodna dva mandata Bojan Pajtić glasao je danas u 11 sati na biračkom mestu 177 u Ulici Narodnih heroja broj 5 u Novom Sadu.

Pajtić je na biralište došao sa suprugom Vesnom i sinom kome je i dao svoje popunjene glasačke listiće da ih ubaci u glasačke kutije.

Funkcioner Lige socijaldemokrata Vojvodine i kandidat za gradonačelnika Novog Sada Dušan Bajić glasao je u 10:35 časova u Domu penzionera na Detelinari.

Lider Levice Srbije Borko Stefanović glasao je danas u 11 sati u Novom Sadu. Stefanović je glasao na biračkom mestu 162 u mesnoj zajednici Ostrvo.

Predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak glasao je danas nešto posle 12 sati na biračkom mestu broj 197 u srednjoj školi “Dositej Obradović” u Suvoborskoj ulici broj 6 u Novom Sadu.

Čanak je na biralište došao sa sinom, a u redu za glasanje čekao je skoro pun sat vremena, zbog velike gužve koja je bila na tom glasačkom mestu.

Izvor: Tanjug
Foto: Grad Novi Sad