Početna Gradske teme Održana KLIKERIJADA!

Održana KLIKERIJADA!

klikerijada2

Za vikend u Adrenalin parku “Zemlja čuda“, održana je druga po redu Klikerijada za decu uzrasta do 13 godina. Za dva dana bilo je prijavljeno 200 mališana.
Ogranizatori su imali na umu današnje uslove za život, i tim povodom su osmislili takmičenje kako bi se deca družila, uživala u igri i provela lep dan napolju. Nema osobe kojoj ova igra nije obeležila detinjstvo. Setimo se kako smo svi voleli da kupujemo klikere ili da ih dobijemo kada nekog pobedimo.

“Mi smo hteli da oživimo duh starih igara, koje su imale za cilj druženje i uživanje. Svesnio smo da današnja deca provode dosta vremena u stanu, pred televizorom, kompjuterom i grajući igrice, shodno toj činjenici, ovo je odlična prilika da se vikend provede u društu u dobroj zabavi i igri”, rekla nam je Marija Andrejić Dovženko koja je učestvovala u ogranizaciji ovog događaja.

klikerijada naslovna

Vreme je poslužilo takmičare, bilo je toplo od ranih jutarnjih sati, ali to nije sprečilo publiku, u kojoj su bili braća, sestre, drugari i roditelji takmičara, da ih bodre u poduhvatima klikeranja.
Ove godine Klikerijada je dobila najmlađeg pobednika Boška Papulina koji ima svega 6 godina.
Prva tri mesta dobila su pored novčane nagrade i razne dečije društvene igre i igračke.

klikerijada3

Autor: Ljiljana Kozarev, NsHronika.rs