Početna Gradske teme Održano takmičenje ntc:m „Kutak za umni fitnes“

Održano takmičenje ntc:m „Kutak za umni fitnes“

takmicenje2

Danas je u prostorijama E- gimnazije u Novom Sadu, održano je interesantno takmičenje u organizaciji ntc:m programa čiji je autor u Srbiji Mr Predrag Đukić, koji je kroz spoj poslovnog iskustva u menadžmentu i naprednoj obuci zaposlenih, na osnovu postulata NTC programa razvoja darovitosti, postavio pravila za razvoj interaktivnih obuka.
U takmičenju je učestvovalo nekoliko ekipa sa po 5 ucesnika i trajalo je sat i petnaest minuta, koja su, kako kažu učesnici proletela, jer se kroz jednostavne igre stimulišu bazične umne sposobnosti, kao što su radna memorija, brzina razmišljanja i učenja.

takmicenje1

„Kod nas je školstvo na žalost takvo da od nas traži da samo ponavljamo ono što nam se prezentuje i time mi potiskujemo svoju kreativnost , koju svi posedujemo. Mi sa programom ntc:m obučavamo ljude ključnim veštinama, koje kada usvoje, imaju mnogo više slobodnog vremena, znaju da postave prioritete u svom životu, poslu, donose važne odluke i napreduju u karijeri“, izjavio je za naš portal Mr Predrag Đukić.

Poseban kvalitet predstavlja činjenica da se program bazira na interaktivnim metodama usvajanja znanja koje podržavaju prirodne načine učenja i omogućavaju postojan napredak u izazovnoj i bezbednoj sredini.

takmicenje

Autor i foto: Bojana Šević