Početna Gradske teme Otkriveno kako će izgledati novosadski “Dino park”

Otkriveno kako će izgledati novosadski “Dino park”

Dino Park Novi Sad (1)

Turistička ponuda Novog Sada ovog proleća postaje bogatija za još jednu atraktivnu destinaciju – Dino park. Novi Sad, poznat po tome da sa kulturnim i zabavnim sadržajima već može da parira i evropskim metropolama, uskoro dobija ono što je nedostajalo najmlađima, edukativno-zabavni park.

Poput sličnih u regionu, “Dino park” u Novom Sadu će se truditi da posetiocima pruži i zanimljiv kulturno-zabavni program kroz pesmu, igru, pozorišne predstave, interaktivne dečije radionice i igraonice prilagođene za predškolski i školski uzrast.

U sklopu redovne postavke, posetioci će moći da uživaju u 24 replike dinosaurusa i da se na zabavan način edukuju o istoriji naše planete uz druženje sa vodičima i edukatorima.

Upoznavanje sa izložbom biće omogućeno na svim jezicima regiona, a domaćini će se jednako truditi da izađu u susret i organizovanim i individualnim posetama.

Otvaranje DINO PARKA u Novom Sadu, planirano je za početak aprila ove godine, a detaljni programski planovi će biti objavljeni tokom marta.

Za sada je poznato da će u sklopu Dino parka raditi restoran, 12D bioskop, dino-teatar, Dino trg, igralište, dino stazu i dino šop.

Dino Park Novi Sad (2)

Autor: NSHronika.rs
Foto: DINO PARK Novi Sad / Facebook