Početna Gradske teme Otkriveno kako će izgledati novosadski “Dino park”

Otkriveno kako će izgledati novosadski “Dino park”

0

Dino Park Novi Sad (1)

Turistička ponuda Novog Sada ovog proleća postaje bogatija za još jednu atraktivnu destinaciju – Dino park. Novi Sad, poznat po tome da sa kulturnim i zabavnim sadržajima već može da parira i evropskim metropolama, uskoro dobija ono što je nedostajalo najmlađima, edukativno-zabavni park.

Poput sličnih u regionu, “Dino park” u Novom Sadu će se truditi da posetiocima pruži i zanimljiv kulturno-zabavni program kroz pesmu, igru, pozorišne predstave, interaktivne dečije radionice i igraonice prilagođene za predškolski i školski uzrast.

U sklopu redovne postavke, posetioci će moći da uživaju u 24 replike dinosaurusa i da se na zabavan način edukuju o istoriji naše planete uz druženje sa vodičima i edukatorima.

Upoznavanje sa izložbom biće omogućeno na svim jezicima regiona, a domaćini će se jednako truditi da izađu u susret i organizovanim i individualnim posetama.

Otvaranje DINO PARKA u Novom Sadu, planirano je za početak aprila ove godine, a detaljni programski planovi će biti objavljeni tokom marta.

Za sada je poznato da će u sklopu Dino parka raditi restoran, 12D bioskop, dino-teatar, Dino trg, igralište, dino stazu i dino šop.

Dino Park Novi Sad (2)

Autor: NSHronika.rs
Foto: DINO PARK Novi Sad / Facebook