Početna Gradske teme Otvara se najveći bioskop “CineStar” u Vojvodini

Otvara se najveći bioskop “CineStar” u Vojvodini

bioskop,-big_660x330

Novi “CineStar” multipleks, najveći u Vojvodini i prvi sa 4DX formatom u Srbiji, biće otvoren 15. jula u tržnom centru “BIG” u Novom Sadu.
Besplatno piće i kokice, nesvakidašnja akrobacija kaskadera maskiranih u filmske superheroje, grafiteri, plesni nastup članova “Vojvodina dance”, akrobate sa vatrom i led-svetlima, scenska šminka, vatromet i nastup Dj-a, očekuje posetioce na platou ispred zgrade bioskopa.

Ulaz na tu dvočasovnu proslavu biće slobodan za sve građane, a iste večeri počinju i prve filmske projekcije.

One najsmelije i najkreativnije, koji se na otvaranju pojave maskirani u filmske junake, očekuju besplatne karte za bioskop, dok će zahvaljujući specijalnoj CineStar akciji 1+1, posetioci uz svaku kupljenu ulaznicu dobiti još jednu na poklon.

Na repertoaru će se prvoga dana naći neki od trenutno najpopularnijih holivudskih blokbastera – “Legenda o Tarzanu”, “Ledeno doba: Veliki udar”, “Veliki dobroćudni džin”, “Obaveštajci”, “Velika iluzija 2”, “Dan nezavisnosti: Nova pretnja”, “Dok nisam srela tebe”, “U potrazi za Dori” i “Prizivanje zla 2”, najavila je kompanija “Blitz CineStar”.

“Ovo je za nas bio važan i neverovatno uzbudljiv projekat. Želimo da makar deo tog uzbuđenja podelimo sa Novosađanima koji su bili naša najveća inspiracija tokom izgradnje ovog multipleksa. Zbog toga smo za njih pripremili spektakularnu dvočasovnu žurku, sa atraktivnim programom, besplatnim pićem i kokicama, a naše goste očekuju i brojna iznenađenja i nagrade”, rekao je Zoran Savić, direktor kompanije “Blitz CineStar” za Srbiju.

On je dodao da posetioci novosadskog bioskopa nakon otvaranja mogu da očekuju prepoznatljive “CineStar” akcije poput skrivene i ponoćne pretpremijere, onlajn kupovine bioskopskih ulaznica, matina za porodice i decu, “Mog CineUtorka” – povoljnijeg dana za bioskop, zatim proslave rođendana.

Novosadski “CineStar” bioskop biće prvi i jedini sa 4Dx dvoranom u Srbiji – opremljenom specijalnim sedištima koja se pomeraju zajedno sa filmskim slikama na platnu, senzorima za intenzivne mirise, nalete vetra, vode, magle, mehurića, kao i neverovatnim svetlosnim efektima.

Ovaj multipleks treći je i ujedno najambiciozniji projekat u našoj zemlji kompanije “Blitz CineStar”.

Sa čak 10 dvorana i nešto manje od 1.400 mesta za sedenje, to zdanje prostiraće se na više od 5.000 kvadratnih metara, u zasebnoj zgradi TC “BIG”.

Osim 4Dx sale novosadski multipleks imaće i ultimativne RealD 3D dvorane, kao i eXtreme salu – specijalni “CineStar” standard.

Gigantska “wall-to-wall” platna, najnovija tehnologija, poput Dolby Digital EX i DTS zvučnog sistema, koja obezbeđuje kristalno jasnu sliku i ton, biće samo neke od tehničkih karakteristika i superiornosti ovog bioskopa.

Sve sale biće komforne, sa velikim i nestandardnim razmakom za noge, kožnim VIP foteljama, atraktivnim ljubavnim i “Love Box” sedištima, namenjenim parovima.

Novosadski multipleks imaće dva specijalno dizajnirana “CineStar” kafića s terasom i atmosferom “lounge” bara, dve prostrane i moderno opremljene igraonice, odnosno rođendaonice sa “Play Station” konzolama.

Autor: Tanjug
Foto: Blitz CineStar/Promo