Početna Gradske teme Otvaranjem Sheratona Novi Sad dobija najveći konferencijski hotel!

Otvaranjem Sheratona Novi Sad dobija najveći konferencijski hotel!

Uspostavljanjem saradnje domaće kompanije MK Group, sa jednom od najpoznatijih hotelskih korporacija u svetu, Novi Sad će praktično dobiti prvi Sheratton hotel u okruženju, sa potpisom najviših standarda i kvalteta i sa ogromnim potencijalom kada je reč o  razvoju kongresnog turizma.

Smešten u samom centru Novog Sada, hotel Sheratton prostiraće se na 11.000 kvadratnih metara, a osim luksuznim sobama i jedinstvenim enterijerom, hotel će se posebno izdvojiti kongresnim prostorom.

Sa ukupno sedam konferencijskih sala, kapacitetom od skoro 800 mesta i mogućnošću organizacije više događaja istovremeno, hotel Sheratton ima potencijal za organizaciju najvećih skupova u okruženju. Investicija ovakvog obima ima snagu da promeni težište trendova konferencijskog turizma u našoj zemlji, ali i regionu, te na taj način umnogome doprinese razvoju Novog Sada kao kongresne destinacije. Najsavremenija tehnička opremljenost, lokacija i kapacitet kongresnog prostora omogućavaju organizaciju konferencija, seminara, tim bildinga i svih događaja koji će okupljati poslovnu zajednicu u jednom od najluksuznijih hotela u zemlji. Neki od najvećih skupova planiranih za narednu godinu, rezervisani su upravo za Sheratton zbog idealnih uslova koje pruža kako učesnicima tako i organizatorima.

Saradnja sa hotelskim brendom Sheratton dodatno će učvrstiti našu poziciju na tržištu i značajan je korak ka ostvarenju naših ciljeva u pravcu prve snažne regionalne hotelske kompanije. To će nam takođe dati dodatnu snagu i  otvoriti prostor za mlade i kvalitetne kadrove, motivisane da budu deo tima vodeće hotelske kompanije “, izjavio je Nikola Avram, direktor grupacije hotela koje posluju u okviru MK sistema.

Pored luksuznog smeštaja, gostima će na poslednjem spratu biti na raspolaganju spa i wellness centar, uređeni po najsavremenijem konceptu spa industrije, a u okviru hotela nalaziće se i klub sobe sa posebnim benefitima za članove loyalty kluba Sheraton, za koje će funkcionisati i poseban concierge program.  Otvaranje hotela previđeno je do kraja godine.