Početna Gradske teme Otvoren drugi “Štrand Summer Fest”: Hitovi grupe ABBA zagrejali Novosađane!

Otvoren drugi “Štrand Summer Fest”: Hitovi grupe ABBA zagrejali Novosađane!

Na prostoru ispod Mosta slobode, u četvrtak 21. juna, otvoren je drugi po redu “Štrand Summer Fest”.

Festival je otvorio v.d. načelnika Gradske uprave za privredu, Saša Bilinović, koji je naglasio je da je ova manifestacija jedna od onih kojima Grad Novi Sad želi da podigne turističku svest i turistički potencijal grada.

Grad Novi Sad već treću godinu podržava sve manifestacije od značaja za privredu Grada Novog Sada. Ovo je jedna od tih manifestacija kojom mi želimo da podignemo turističku svest, želimo da podignemo turistički potencijal grada. Kao što vam je poznato, grad u poslednje dve godine beleži krupne korake u broju dolazaka stranih turista, definiše se i profiliše kao ozbiljna turistička organizacija. Ovom manifestacijom naši sugrađani ali i svi turisti koji dođu na Štrand imaće kvalitetan i ozbiljan sadržaj“, rekao je Bilinović.

Veliki broj Novosađana uživao je u hitovima najveće pop grupe svih vremena, grupe ABBA, u izvođenju ABBA Real Tribute Banda. Hitovi poput “Mamma Mia”, “Gimme Gimme”, “Dancing Queen”, bili su dovoljni da zagreju atmosferu i naprave sjajnu žurku ispod Mosta slobode.

Današnji dan posvećen je Svetskom prvenstvu u fudbalu i na prostoru ispod Mosta slobode, na velikom platnu na bini, emitovaće se prenos uživo utakmice Srbija-Švajcarska, ukoliko to vremenski uslovi dozvole. “Štrand Summer Fest” bodri reprezentaciju Srbije, pridružite se!

Od ove subote, pa svake naredne, od 20h biće organizovana “Di Luna Sangria Salsa Night”. Članovi udruženja Ritmos Del Mundo biće zaduženi za salsa žurku, a svi posetioci će moći i da nauče osnovne korake.

Sve do 21. avgusta, posetioci najvećeg kupališta u Novom Sadu, moći će na prostoru ispod Mosta slobode da uživaju u različitim programima i aktivacijama – domaćica meseca, dečije radionice i maskenbali, izbor za najlepši par, devojku i momka Štranda, sportska takmičenja, nastupi bendova i DJ-ejeva, vežbanje i još mnogo drugih aktivnosti.

Sve informacije i program Štrand Summer Festa možete pogledati na linku www.color.rs/strandsummerfest2018, a pratite nas i na zvaničnoj Fejsbuk stranici – Štrand Summer Fest

Festival se organizuje uz podršku Grada Novog Sada i Gradske uprave za privredu, Fuzetea, Di Luna Sangrie.

Organizatori festivala su kompanije Color Media Communications, Ninamedia, Petrovaradin medija i Color Media Events.